Δεν εκλέχθηκε διοίκηση στον Ορφέα – Δήλωση ειλικρίνειας από Μίμη Αντωνιάδη: Συγνώμη για την αποτυχία(φωτογραφίες)

 Δεν εκλέχθηκε διοίκηση στον Ορφέα   – Δήλωση ειλικρίνειας από Μίμη Αντωνιάδη: Συγνώμη για την αποτυχία(φωτογραφίες)

Περίπου 2 ώρες κράτησε η γενική συνέλευση του Ορφέα Ελευθερούπολης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου.  Δεν προέκυψε νέα διοίκηση και την επόμενη Κυριακή θα επαναληφθεί η γενική συνέλευση την ίδια ώρα(11 το πρωί) στον ίδιο χώρο με μοναδικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ. Σ.

Φαίνεται μάλιστα ότι υπάρχουν και δυο παρατάξεις.  Η μια έκανε την εμφάνιση της με 6 υποψηφίους(Θεόδωρος Καϊπης, Βερβερίδης Ιωάννης, Τσακίρης Αθανάσιος, Μαυροματίδης Στάθης, Αραμπατζής Χρόνης, Καλτσογιάννης Βασίλης, Μούρτσιας Σωτήρης ) ενώ για την άλλη μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Νίκος Χωλίδης χωρίς να αποκαλύψει το ονόματα. Ο ίδιος ζήτησε την μετάθεση των εκλογών για την επόμενη Κυριακή.

Ο απερχόμενος πρόεδρος Μίμης Αντωνιάδης εξέφρασε την πρόθεση να μην ασχοληθεί εκ νέου με τα διοικητικά της ομάδας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι δηλώσεις του μάλιστα μάλλον θα συζητηθούν: « Συγνώμη για την αποτυχία.  Δεν αξίζει αυτή την τύχη ο Ορφέας Ελ.  Πληρώσαμε τις λάθος επιλογές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Βγήκαμε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, που ήταν ο στόχος μας. Ευχαριστώ τους επαγγελματίες της Ελευθερούπολης που μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.  Φυσικά και τους φιλάθλους που ερχόταν στο γήπεδο.    Εγώ προσωπικά προσπάθησα αλλά δεν πέτυχα. Αν δεν έχεις καλή ομάδα δε μπορεί να σε βοηθήσει κανείς.   Ο Ορφέας πρέπει να κάνει ανοίγματα σε όλη την επαρχία Παγγαίου.   Προσωπικά δε θέλω να συνεχίσω στη διοίκηση.  Πρέπει να γίνει μια συνολική υποδομή στο οικονομικό.   Ο Ορφέας πρέπει να χτιστεί σε άλλες βάσεις γιατί δεν αξίζει να παίζει αυτό το ρόλο».

Στη γενική συνέλευση εγκρίθηκε ο οικονομικός απολογισμός. Το μπάτζετ στο ανδρικό τμήμα έφτασε περίπου στα 40000 ευρώ.   Επίσης από το απερχόμενο Δ. Σ οι περισσότεροι και αυτοί δε θέλησαν να είναι υποψήφιοι για το νέο. Αρνητικοί ήταν οι κ.κ Φιλόσογλου, Μπαρέτας και ο ταμίας της ομάδας Γιάννης Ντουμάνης.

Οσον αφορά την Ακαδημία του συλλόγου βασικός ομιλητής ήταν ο Θεόδωρος Καϊπης που τόνισε ότι δόθηκαν και πάλι αρκετά χρήματα από τα έσοδα στην ανδρική ομάδα.

Εγκρίθηκε και εδώ ο οικονομικός απολογισμός ενώ έγινε μεγάλη συζήτηση για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η Ακαδημία τη  νέα αγωνιστική σεζόν.

Στη γενική συνέλευση του Ορφέα έδωσε το παρόν του ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο ταμίας της ΕΠΣΚ κ. Τάσος Στεφανίδης και ο Γ. Γ της ΕΠΣΚ κ. Χρόνης Γκαϊτατζής.  Το ραντεβού την επόμενη Κυριακή, όπου προβλέπεται… ντέρμπι.

Διαβάστε επίσης