• 24 Απριλίου 2024,

Vranas Resort: Ο λόγος να πάμε ανατολικά (φωτογραφίες)

 Vranas Resort: Ο λόγος να πάμε ανατολικά (φωτογραφίες)

Λειτουργεί εντός των επόμενων ημερών μια μεγάλη Καλοκαιρινή και τουριστική επένδυση στην ανατολική πλευρά της πόλης, στη θέση του κάμπινκ Ειρήνη. Πρόκειται για το Vranas Resort. Η λειτουργία του προσδιορίζεται για την προσεχή Τετάρτη αλλά η επίσημη έναρξη αναφέρεται για το προσεχές Σάββατο.

Σε ένα γνωστό σε όλους τους Καβαλιώτες σημείο όπου ως το 2004 λειτουργούσε το ιστορικό για την Καβάλα κάμπινκ Ειρήνη, όλα έχουν αλλάξει. Μια σύγχρονη ματιά σε οτιδήποτε έχει σχέση με τη διασκέδαση, την αναψυχή του ελληνικού Καλοκαιριού. Με κυρίαρχη τη διαδικασία του μπάνιου σε μια καθαρή θάλασσα που ταυτόχρονα είναι και χαρακτηριστικά ρηχή. Ας μη ξεχνάμε ότι και φέτος η ακτή του Περιγιαλίου έλαβε Γαλάζια Σημαία.

Ο Δημήτρης Βρανάς με τη σύζυγο του Λίλα μέσα σε 74 μέρες μεταμόρφωσαν την περιοχή χωρίς να κατασκευάσουν κανένα νέο κτίριο. Συντήρησαν τα υφιστάμενα, επέλεξαν τον καλύτερο εξοπλισμό κι ετοίμασαν μια παραλία που τα έχει και τα προσφέρει όλα. Δωρεάν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και δικύκλων, ελεύθερο ίντερνετ, πιστοποιημένο παιδότοπο, αμέτρητες ξαπλώστρες και ομπρέλες, πριβέ ξαπλώστρες, καφέ- εστιατόριο κτλ. Ωστόσο αυτό που τραβά αμέσως το μάτι είναι το βεραμάν χρώμα, που χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Δένει άριστα με το λευκό αλλά και με το γαλάζιο της θάλασσας. Η επένδυση έγινε όλη με ίδια κεφάλαια, σε έναν χώρο 6.000 τμ. Δημιουργήθηκαν περισσότερες από 50 θέσεις εργασίας, που καλύφθηκαν από νεαρούς Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες. Σύνθημα και διαφημιστικό μότο το «Πάμε Ανατολικά».

Το Vranas Resort θα λειτουργεί όλη την ημέρα και το βράδυ. Για τις ημέρες του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου υπάρχει ειδική πρόβλεψη για να μην χάνει κανείς καμία στιγμή τηλεοπτικής μετάδοσης. Θα υπάρχουν μάλιστα και προσφορές σε όσους δουν το παγκόσμιο κύπελλο στο Vranas Resort. Σημειώνουμε ότι η είσοδος στην ακτή θα είναι δωρεάν.

 

Διαβάστε επίσης