• 26 Απριλίου 2024,

Δεν γίνεται Survivor χωρίς Ειρήνη Κολιδά !

 Δεν γίνεται Survivor  χωρίς Ειρήνη Κολιδά !

Δεν γίνεται ρε λεβέντες Survivor χωρίς Ειρήνη Κολιδά η οποία είναι απο τις καλύτερες παρουσίες σε αυτό το παιχνίδι απο την στιγμή που την παραγωγή του ανέλαβε ο Τούρκος καναλάρχης και μεγιστάνας.

Και κορμάρα και στυλ και παιδεία και ήθος και κουλτούρα , όλα τα είχε η Κολιδά που κάθε φορά που έβγαινε στην κάμερα να μονολογήσει έδινε μαθήματα ζωής και συμπεριφοράς.

Άλλωστε η φοβερή επιτυχία που είχε το Survivor Νο1 όσο αφορά την τηλεθέαση οφειλόταν καθαρά στην επιλογή των παικτών , κυρίως των μαχητών που ήταν όλοι ένας και ένας άσχετα αν μετά εξαργυρώνοντας αυτή την επιτυχία τους αρκετοί απο αυτούς γίνανε επαγγελματίες παίκτες παρόμοιων τηλεοπτικών παιχνιδιών επιβίωσης.

Η Ειρήνη Κολιδά μας λείπει από όλα τα Survivor μετά το Νο1 και δεν πρόκειται να καλυφθεί αυτό το κενό εκτός και αν κάποια στιγμή την πείσουν να επιστρέψει σε κάποιο άλλο Survivor και να μας δώσει αυτά τα ρέστα που δεν πρόλαβε στο 1 απο το οποίο και αποχώρησε λόγω τραυματισμού και οχι γιατί την ψήφισε το κοινό.

Είναι κάτι παραπάνω απο σίγουρο οτι η Ειρήνη αν δεν είχε το ατύχημα στο Survivor No1 και δεν αποχωρούσε θα ήταν σίγουρα στην τελική φάση του αγώνα απέναντι στον Ντάνο τον οποίο και είχε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει απο τον Μάριο τον Κύπριο που έχασε.

Πάντως για να τελειώνουμε με ΤΟ κεφάλαιο Survivor να σας πούμε οτι το Νο3 ξεκινάει στις αρχές του Φλεβάρη και θα είναι ένας αγώνας επιβίωσης μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων με τον Σάκη Τανιμανίδη να είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Ελληνικού Survivor έχοντας στο πλευρό του τον Γιώργο τον Λιανό.

 

Και πριν καλά – καλά ηρεμήσουμε απο το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ οι αγρότες της Λάρισας βγήκανε στην Εγνατία στον κόμβο της Κουλούρας και είναι έτοιμοι να κάνουν κατάληψη και στο οδόστρωμα αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Προς το παρόν είναι δεξιά και αριστερά του δρόμου ενώ είναι σε φάση ενημέρωσης αφού θέλουν οι κινητοποιήσεις τους να έχουν όσο το δυνατόν γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή.

Είναι αυτό που λέμε τα είχαμε χύμα μας ήρθανε και τσουβαλάτα !

 

Μου κάνει εντύπωση ή μάλλον δεν μου κάνει εντύπωση  έτσι όπως είναι τα πράγματα αλλά είναι γεγονός οτι οι βροχές συνεχίζονται και ίσως και οι καταιγίδες αφού αυτά θα πρέπει να είναι τα κατάλοιπα του “Φοίβου” .

Πάντως οι ελπίδες μας για έναν καλύτερο καιρικά Φλεβάρη παραμένουν.

Οσο αφορά τις Αλκυονίδες ημέρες αυτές χάθηκαν οριστικά και το ραντεβού μαζί τους πάει για τον άλλο χρόνο.

 

Κατά τα άλλα πάμε καλά και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε τα καλύτερα απο εδώ και μετά.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας και τα καλύτερα παιδιά δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.

Είμαστε αποφασισμένοι το ποτήρι να το βλέπουμε μισογεμάτο και αυτό δεν θα αλλάξει οτι και να γίνει.

Υπάρχει μόνο το μπροστά και πάμε μόνο παρακάτω.

Θα τα πούμε και πάλι αύριο το πρωί πρώτα ο θεός.

Καλή σας ημέρα και καλή αντάμωση.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης