• 30 Απριλίου 2024,

Δεν τρομάζει το κρύο τους διοργανωτές της Αλφαβητοπαρέλασης

 Δεν τρομάζει το κρύο τους διοργανωτές της Αλφαβητοπαρέλασης

Το μεσημέρι της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ομονοίας και στην πλατεία Ελευθερίας μία ακόμη Αλφαβητοπαρέλαση, την οποία προετοιμάζουν με προσοχή εδώ και πολύ καιρό οι διοργανωτές της, γονείς και κηδεμόνες μαθητών των δημοτικών σχολείων και φυσικά τα ίδια τα παιδιά.

Οι καιρικές προβλέψεις της ΕΜΥ είναι ευνοϊκές με τα έως τώρα γνωστά στοιχεία για τις συνθήκες που θα επικρατήσουν την Κυριακή, αν και προβλέπεται πτώση της θερμοκρασίας και δεν αποκλείεται την προηγούμενη ημέρα να χιονίσει ακόμη και στα πεδινά. Εάν οι καιρικές συνθήκες τελικά εξελιχθούν αρνητικά οι διοργανωτές μπορούν να μεταθέσουν την ημερομηνία διεξαγωγής της Αλφαβητοπαρέλασης κατά μία εβδομάδα. Παρόλα αυτά υπάρχουν προσδοκίες ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Κυριακή. Ήδη επί της οδού Ομονοίας άρχισε να τοποθετείται ο απαραίτητος στολισμός. Το σκηνικό δεν θα είναι διαφορετικό. Δηλαδή κατά τη διάρκεια της παρέλασης θα ακούγεται μουσική σε δυνατή ένταση.

Οι διοργανωτές δια της Μαριάννας Δρόσου, προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, υπολογίζουν τους συμμετέχοντες στην Αλφαβητοπαρέλαση σε τρεις χιλιάδες. Ο θεσμός προφανώς πέτυχε στην Καβάλα αν και τα προηγούμενα χρόνια πραγματοποιούνταν ημέρα Σάββατο , ενώσω δηλαδή λειτουργούσε κανονικά η αγορά.

Διαβάστε επίσης