Δεν βρέθηκε το φλουρί στην πίτα του Συλλόγου Κατοίκων Αγίας Παρασκευής

 Δεν βρέθηκε το φλουρί στην πίτα του Συλλόγου Κατοίκων Αγίας Παρασκευής

Στο εστιατόριο ΓΥΑΛΟΣ στην περιοχή της Ραψάνης έκοψε βασιλόπιτα το απόγευμα του Σαββάτου ο Σύλλογος Κατοίκων Αγίας Παρασκευής. Ήταν μια εκδήλωση που σημείωσε πολλή μεγάλη επιτυχία λόγω προσέλευσης κόσμου έστω και αν δεν βρέθηκε το φλουρί στην μεγάλη πίτα, κομμάτια της οποίας μοιράσθηκαν στους εκπροσώπους των Αρχών και των φορέων.

Ήταν πάρα πολλοί οι παριστάμενοι μια και οι επικείμενες εκλογές αποτελούν επιπλέον κίνητρο να βρίσκονται ουσιαστικά οι υποψήφιοι. Ένα μεγάλο τραπέζι δεν ήταν αρκετό για όλους τους υποψηφίους που χρειάσθηκε να χρησιμοποιήσουν και δεύτερο. Ωστόσο η προσέλευση των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής ήταν η είδηση της εκδήλωσης απόδειξη για το πόσο πετυχημένο είναι το έργο του συγκεκριμένου Συλλόγου

Εκεί ήταν επίσης και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου της συνοικίας αλλά και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του ίδιου δημοτικού σχολείου. Πρόεδροι άλλων συλλόγων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ήταν εκεί, όπως για παράδειγμα των Εβριτών, Κηπούπολης και Καλαμίτσας, Αγίου Λουκά, Μικρασιατών, Πεντακοσίων κλπ.

Εκτός από την ομιλία του Προέδρου Απόστολου Λυκουρίνου ένα σημαντικό μέρος της εκδήλωσης αφορούσε τη βράβευση της διασωστικής ομάδας Καβάλας. Με αυτόν τον τρόπο ο Σύλλογος Κατοίκων Αγ. Παρασκευής τίμησε τους Εθελοντές που όποτε παρίσταται ανάγκη είναι στο πλευρό των αναγκών και των κατοίκων της συγκεκριμένης συνοικίας.

Ποιοι ήταν όμως στην εκδήλωση από πλευράς υποψηφίων; Ο Θόδωρος Μουριάδης με τον Ανέστη Δημητριάδη πήγαν νωρίς νωρίς. Ήταν εκεί επίσης ο Άρης Βέρρος, ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Ποτόλιας, ο Ηλίας Καλανταρίδης μαζί με τον Θεόδωρο Τζατζάρη και την Αναστασία Ιωσηφίδου εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου , η Βάσω Παπουτσή Μήττα, ο Χρήστος Γάκης, ο Κώστας Παπακοσμάς, ο Σωτήρης Σωτηριάδης, και ο πρώην βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης Κλπ. Η πίτα ευλογήθηκε από τον Ιερέα κάτοικοι της περιοχής, Ιορδάνη Γρεασίδη.

Διαβάστε επίσης