• 19 Απριλίου 2024,

«Δεν υπάρχει διοίκηση με λιγότερα έργα»

 «Δεν υπάρχει διοίκηση με λιγότερα έργα»

Η προεκλογική συζήτηση είναι λογικό να αναφέρεται και στον απολογισμό των έργων της διοίκησης Τσανάκα κατά τη διάρκεια της θητείας της. παρά τους ισχυρισμούς της διοίκησης ότι στη διάρκεια της τελευταίας πενταετίας παρήχθη έργο, η αντιπολίτευση διατηρεί διαφορετική άποψη. Ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές Μανώλης Κελαϊδάκης, δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ ότι κανένα έργο της πενταετίας δεν ανήκει στη διοίκηση Τσανάκα.

Ο Μανώλης Κελαϊδάκης πέραν του ότι είναι πρόεδρος των εργαζομένων της ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΛ ήταν κατά τη διάρκεια της πενταετίας στενός συνεργάτης του υποψηφίου δημάρχου Βαγγέλη Παππά, με την παράταξη του οποίου συμμετείχε στο δημοτικό συμβούλιο. Την τρέχουσα περίοδο είναι εκ νέους υποψήφιος με την παράταξη «Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση».

Ερωτώμενος σχετικά με τα έργα που υλοποιήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια ο κ. Κελαϊδάκης δήλωσε στην ΠΡΩΙΝΗ: «Ας μας δείξει η διοίκηση ένα έργο της. Κανείς δε θυμάται άλλη διοίκηση του δήμου με λιγότερα έργα στο ενεργητικό της. Υπάρχουν μάλιστα έργα που παρέλαβε από τη διοίκηση Σιμιτσή και τα οποία δεν κατάφερε καν να ολοκληρώσει η διοίκηση Τσανάκα».

Η παράταξη του Βαγγέλη Παππά επιμένει στην πρόταση κατασκευής και λειτουργίας ασανσέρ από το χώρο του τελωνείου στη συνοικία της Παναγίας. Παρά το γεγονός ότι η ιδέα τυγχάνει ευρύτερης αποδοχής, δεν υλοποιήθηκε στη διάρκεια των προηγούμενων ετών. Ο κ. Κελαϊδάκης ισχυρίστηκε ότι και στο συγκεκριμένο ζήτημα υπάρχει ευθύνη της διοίκησης, η οποία αρχικά είχε ζητήσει χρόνο για την προετοιμασία της πρότασης αλλά στην πορεία δεν έπραξε οτιδήποτε.

Σύμφωνα με τον Μανώλη Κελαϊδάκη συγκεκριμένοι κύκλοι της Καβάλας δεν επιθυμούν την τοποθέτηση του ασανσέρ. Ωστόσο, η πρόταση υποστηρίζεται από το σύλλογο των κατοίκων της Παναγίας και την αρχαιολογική υπηρεσία, κάτι που προέκυψε και από τα αποτελέσματα της ημερίδας που είχε πραγματοποιηθεί στην Παλιά Μουσική.

 

 

Διαβάστε επίσης