Δεν υπήρχε οδηγός να μεταφέρει το προσωπικό του ΕΟΔΥ από τη Χρυσούπολη στην Καβάλα!

 Δεν υπήρχε οδηγός να μεταφέρει το προσωπικό του ΕΟΔΥ από τη Χρυσούπολη στην Καβάλα!

Την Πέμπτη 29 και την Τετάρτη 28 Δεκέμβρη το συνεργείο του ΕΟΔΥ δεν ήρθε στην Καβάλα.

Κι ως εκ τούτου δεν έγιναν τα προβλεπόμενα τεστ κορωνοϊού στο Αμφιθέατρο. Κι αυτήν την φορά το πρόβλημα που ανέκυψε σχετίζεται με την έδρα της κινητής μονάδας (ΚΟΜΥ), η οποία ήταν και παραμένει στο Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.

Τις δύο αυτές ημέρες οι πολίτες προσέρχονταν στο Αμφιθέατρο για το τεστ αλλά έφευγαν απογοητευμένοι. Δεν έβρισκαν κανέναν! Σημειώνουμε ότι κεντρικά ο ΕΟΔΥ είχε ανακοινώσει ότι τα τεστ στο Αμφιθέατρο θα γίνονταν κανονικά. Και την Τετάρτη και την Πέμπτη. Ευτυχώς σήμερα το συνεργείο βρίσκεται στο Αμφιθέατρο και κάνει τα τεστ σε εμβολιασμένους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις δύο προηγούμενες ημέρες το συνεργείο δεν ήρθε στην Καβάλα επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμος οδηγός να κάνει τη μεταφορά του προσωπικού. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για προσωπικό που κατοικεί στην Καβάλα.

Λόγω του ότι έδρα της μονάδας ΚΟΜΥ είναι το Κ.Υ. Χρυσούπολης, κάθε πρωί το προσωπικό μεταβαίνει στη Χρυσούπολη και μετά ξανάρχεται στην Καβάλα! Με το υπηρεσιακό όχημα. Αυτό δεν έγινε Τετάρτη και Πέμπτη (χθες και προχθές) για το λόγο που ήδη αναφέραμε.

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης