Δεύτερη βραδιά CosmoHome στην Παναγία

 Δεύτερη βραδιά CosmoHome στην Παναγία

Σήμερα το βράδυ στη συνοικία της Παναγίας πραγματοποιούνται τρεις ταυτόχρονες μουσικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος εκδηλώσεων CosmoHome, μέρος του προγράμματος του φεστιβάλ Cosmopolis.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε τρία διαφορετικά σημεία της συνοικίας, στην περιοχή «Μπακαλάκια» όπου έγινε η εκδήλωση και την προηγούμενη Πέμπτη.

Μέσα στο φρούριο αλλά και σε αυλή σπιτιού κοντά στην οδό Γραβιάς.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι ζωηρότατο αλλά όσοι προσέλθουν θα πρέπει να έχουν κάνει κράτηση θέσης και βέβαια να χρησιμοποιήσουν στην άφιξη και αποχώρηση τους την χειρουργική μάσκα. Όπως είπε στην Πρωινή ο καλλιτεχνικός διευθυντής των γεγονότων Άλκης Ζοπόγλου για τις εκδηλώσεις σήμερα το βράδυ στην Παναγία θα υπάρχει ειδική πληροφόρηση και σήμανση που θα καθοδηγεί τους πολίτες στα σημεία των γεγονότων.

Ο κ. Ζοπόγλου είπε ότι το CosmoHome εξελίσσεται ομαλά. Aφορά τους πολίτες της Καβάλας και είναι σε κανονική ροή. Mία ακόμη φορά διατύπωσε την ικανοποίησή του που μία άλλη ενότητα εκδηλώσεων του Cosmopolis, το CosmoLights, συμπλήρωσε 22 συμμετοχές και από το εξωτερικό.

Σε αυτή τη διοργάνωση –είπε- υπάρχει η έννοια του παγκόσμιου Cosmopolis εννοώντας ότι πολλές συμμετοχές έρχονται από το εξωτερικό. Η δε προθεσμία για να συμμετάσχει κάποιος τον Cosmo Lights λήγει στις 10 Αυγούστου.

 

 

Διαβάστε επίσης