• 28 Μαρτίου 2024,

Δεύτερο σεμινάριο του INSETE στην Καβάλα

 Δεύτερο σεμινάριο του INSETE στην Καβάλα

Άρχισε χθες, συνεχίζεται και τελειώνει σήμερα στο Λούσυ το δεύτερο σεμινάριο στην Καβάλα του INSETE. Του Ινστιτούτου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Εισηγήτρια είναι η κ. Βάνα Κάμτσιου.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 16 ώρες. Η κ. Κάμτσιου σπούδασε ξενοδοχειακά στο Cardiff University και στο Strathclyde, απ’ όπου απόκτησε το Bachelor και το Master στον τομέα της Διεθνούς Ξενοδοχειακής Διοίκησης. Εργάστηκε σε μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε τμήματα Υποδοχής, Housekeeping, F&B και Sales.

Η ενασχόληση της με τις εκπαιδεύσεις προσωπικού τουριστικών επιχειρήσεων ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Από τότε έχει συνεργαστεί με πολύ σπουδαία ξενοδοχεία, αλυσίδες ή μεμονωμένα, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και στη Μέση Ανατολή. Τα σεμινάρια που σχεδιάζει και υλοποιεί, τα ονομάζει «ταξίδια στις γνώσεις και στις εμπειρίες».

Σχετικά με το σεμινάριο: Όσο οι απαιτήσεις του σύγχρονου επισκέπτη αυξάνονται, τόσο ο ρόλος του/της Housekeeper αναβαθμίζεται και εξελίσσεται. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει στόχο να ενισχύσει τους επαγγελματίες του Housekeeping με γνώσεις και δεξιότητες, έτσι ώστε να συνεισφέρουν δυναμικότερα στην επιτυχία του ξενοδοχείου/ καταλύματος τους και να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και τεχνογνωσία σε θέματα ηγεσίας, στελέχωσης, διαχείρισης της ομάδας τους, οργάνωση τμήματος, κ.α.

Το διήμερο σεμινάριο της Καβάλας παρακολουθούν περίπου 10 άτομα. Κυρίως προσωπικό ξενοδοχείων, εκπρόσωποι μικρών μονάδων αλλά δωματίων air bnb. Βασικό θέμα του σεμιναρίου ήταν αυτό της οροφοκομίας, του τμήματος των ξενοδοχείων που φροντίζει για τη συντήρηση και καθαριότητα όλων των χώρων.

 

Διαβάστε επίσης