• 26 Απριλίου 2024,

Διακοπές τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !!!

 Διακοπές τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !!!

Όταν οι άλλοι μαζεύουν και συμμαζεύουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Φθινόπωρο κάποιοι άλλοι αναχωρούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Τα σημερινά “σφηνάκια” είναι αφιερωμένα σε όλους αυτούς τους υπομονετικούς ανθρώπους που περιμένουν να περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι για να πάνε τις διακοπές τους.

Ο Σεπτέμβρης για κάποιους ανθρώπους που μπορεί και να μην έχουν άδικο είναι ο ιδανικότερος μήνας για διακοπές και για τον λόγο αυτό τις πραγματοποιούν το πρώτο δεκαήμερο του μήνα προκειμένου να μην τους προλάβει η έναρξη της σχολικής περιόδου.

Όταν οι άλλοι επιστρέφουν αυτοί πηγαίνουν.

Μάλιστα για τους ανθρώπους αυτούς οι διακοπές τον Σεπτέμβρη είναι μία συνειδητοποιημένη επιλογή αφού υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που μπορούν να περάσουν καλύτερα.

Τους προσέχουν περισσότερο γιατί είναι λιγότεροι ενώ γενικότερα υπάρχει ποιότητα και σε κάποιες περιπτώσεις πολυτέλεια την οποία και δεν χρειάζεται να χρυσοπληρώνουν.

Το μόνο θέμα είναι ο καιρός που είναι πάντα ο αστάθμιτος παράγοντας.

Είναι η λεγόμενη ζαριά που αν σου κάτσει ντόρτια περνάς ζάχαρη.

Αν σου κάτσει 3-2 δυσκολεύεσαι λίγο αλλά το ξεπερνάς γιατί να ξέρετε ότι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους τον μήνα Σεπτέμβριο είναι προετοιμασμένοι και για άσχημο καιρό για τον λόγο αυτό και επιλέγουν προορισμούς που μπορούν να τους προσφέρουν ευχάριστες διακοπές και σε περίπτωση άσχημου καιρού.

Πάντως όσο περνάνε τα χρόνια αυτοί που επιλέγουν να περνάνε μερικές ξεκούρασης και χαλάρωσης στην έξοδο του καλοκαιριού γίνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι.

 

Η επόμενη αργία είναι η 28η του Οκτώβρη που πέφτει ημέρα Δευτέρα.

Ξεκινάμε από την Παρασκευή και δουλειά Τρίτη πρωί.

Καταλαβαίνετε ότι και με την βοήθεια του Αγίου Ενδιάμεσα προς τα τέλη του Οκτώβρη μας περιμένει ένα καραμπινάτο τριήμερο ίσως και τετραήμερο για κάποιους.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλή σας ημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης