Διακοπή σε όλες τις δραστηριότητες των συλλόγων

 Διακοπή σε όλες τις δραστηριότητες των συλλόγων

Από το απόγευμα της Δευτέρας ο ένας μετά τον άλλον οι τοπικοί σύλλογοι ανακοινώνουν την πλήρη και προσωρινή διακοπή των δραστηριοτήτων τους. Προσαρμόζονται στα προληπτικά μέτρα. Οι εκδηλώσεις των ίδιων συλλόγων σταμάτησαν από την προηγούμενη εβδομάδα. Οι περισσότεροι σύλλογοι επιλέγουν το Facebook για να ενημερώσουν για τις αποφάσεις που έλαβαν οι διοικήσεις τους. Άλλοι εκδίδουν και δελτίο τύπου. Ο σύλλογος Ιχνηλάτες αναβάλλει την προγραμματισμένη για τις 28 Μαρτίου χορευτική συνάντηση. Άλλοι σύλλογοι ανακοίνωσαν χθες και προχθές τα ακόλουθα:

*Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κηπούπολης-Καλαμίτσας ανακοινώνει ότι σεβόμενος τα έκτακτα μέτρα του Δήμου κλείνοντας τα σχολικά Γυμναστήρια στα πλαίσια της προστασίας από την εξάπλωση του κοροναϊού και παίρνοντας πρωτοβουλία για την διαφύλαξη των ευπαθών ομάδων Ακυρώνει τις πρόβες τόσο για το Χορευτικό του Συλλόγου για αυτή τη Τετάρτη 11-03-20 αλλά και την επόμενη Τετάρτη στις 18-03-20(Οι πρόβες πραγματοποιούνται σε σχολικό Γυμναστήριο). Επίσης ακυρώνονται οι πρόβες της Μουσικής Χορωδίας μας αυτή τη Τρίτη 10-03-20 αλλά και την επόμενη Τρίτη στις 17- 03-20. Η ενημέρωση για τις επόμενες πρόβες θα γίνει τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί από τα μέτρα της πολιτικής προστασίας που θα ισχύουν.

* Οι ΣυνΩΔΗπόροι αποφάσισαν κατόπιν εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου, με αίσθημα ευθύνης και σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορωνοϊό, τη διακοπή των προβών μέχρι νεωτέρας.

* Λόγω των μέτρων πρόληψης που ανήγγειλε ο Δήμος Καβάλας σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος Ποταμουδίων αναστέλλει την λειτουργία των τμημάτων παιδιών, εφήβων και ενηλίκων για δύο εβδομάδες.

*Πολιτιστικός σύλλογος Αμυγδαλεώνα:  Ενημερώνουμε πως για προληπτικούς λόγους ,για τις επόμενες δύο εβδομάδες δεν θα γίνουν τα μαθήματα ζωγραφικής στο σύλλογο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση , προέχει η πρόληψη και η υγεία μας.

 

Διαβάστε επίσης