Κλειστά τα ΚΑΠΗ με λίγες διαμαρτυρίες

 Κλειστά τα ΚΑΠΗ με λίγες διαμαρτυρίες

Κλειστά είναι τα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο της γνωστής κυβερνητικής απόφασης που αφορά όλα τα ΚΑΠΗ σε όλη τη χώρα.

Σε αυτά του Δήμου Καβάλας παντού υπάρχουν ανακοινώσεις που ενημερώνουν αυτούς που προσέρχονται και βρίσκουν την πόρτα  κλειστή. Με τον ίδιο τρόπο παρέχονται σχετικές οδηγίες για άλλες διαδικασίες,  όπως συνταγογραφήσεις. Διαδικασίες που συνήθως γίνονται στα ΚΑΠΗ της Καβάλας.

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Φιλήμωνα Ξουλόγη, το προσωπικό βρίσκεται μέσα στο ΚΑΠΗ για να εξυπηρετήσει έκτακτες περιπτώσεις. Ο κ. Ξουλόγης είπε επίσης στην Πρωινή ότι υπήρξαν λίγες διαμαρτυρίες ηλικιωμένων που του τηλεφώνησαν, θεωρώντας την απόφαση διακοπής λειτουργίας των ΚΑΠΗ υπερβολική. Το διάστημα που διανύουμε τα ΚΑΠΗ εφόσον λειτουργούσαν θα πραγματοποιούσαν διάφορες εκδηλώσεις. Πέρα από τις καθημερινές δραστηριότητες σε αυτά θα γινόταν εκδήλωση για την ημέρα της γυναίκας με καλεσμένη την κ. Ζέτα Μακρή αλλά και η γνωστή η προληπτική διαδικασία του ελέγχου ακοής. Όλα αυτά τα σχέδια είτε αναβάλλονται είτε αφού δεν υπάρχει άλλη λύση, ματαιώνονται για να γίνουν του χρόνου.

Διαβάστε επίσης