Διακρίσεις μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας σε Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό (φωτογραφίες)

 Διακρίσεις μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας σε Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό (φωτογραφίες)

Μεγάλη ήταν η συγκομιδή βραβείων για τους ταλαντούχους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στον 9ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό Μαρίας Χαιρογιώργου – Σιγάρα που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 26 και 27 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, η Πεχληβανίδου Χριστίνα έλαβε το Β΄ βραβείο στην Γ΄ κατηγορία, η Θεοδοσία Δαφνιώτη το Γ΄ βραβείο στην Α΄ κατηγορία και ο Άρης Δαφνιώτης απέσπασε διάκριση στην Β΄ κατηγορία,  όλοι μαθητές της τάξης πιάνου του καθηγητή Γιάννη Κανάκη.

Επίσης, στον ίδιο διαγωνισμό σημαντικές ήταν οι διακρίσεις που πέτυχαν οι μαθητές  της τάξης βιολοντσέλου του καθηγητή Χρήστου Κόζαλη:  Η Ευαγγελία Καρναμπίτα έλαβε το Β΄ βραβείο στην Γ΄ κατηγορία, η Ζωή Θωμαή Μπάρμπα το  Β΄ βραβείο στην Δ ΄κατηγορία και ο Χρήστος Ραφαήλ Γούλας το Β΄ βραβείο στην Δ΄ κατηγορία.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς και τους καθηγητές τους για τις επιτυχίες αυτές! Ευχόμαστε σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και ελπίζουμε ότι με την πορεία και την πρόοδό τους θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στους συμμαθητές τους!

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, διά βίου μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης

Απόστολος Μουμτσάκης 

Διαβάστε επίσης