• 16 Μαΐου 2024,

Ενημέρωση των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Εθελοντικών Ομάδων της Καβάλας για τα μέτρα πυροπροστασίας

 Ενημέρωση των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Εθελοντικών Ομάδων της Καβάλας για τα μέτρα πυροπροστασίας

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, Κυριάκος Σταυρίδης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καβάλας, Γιώργος Τσακαλίδης, ενημέρωσαν το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Εθελοντικών Ομάδων της Καβάλας για τα μέτρα πυροπροστασίας εν όψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, έγινε εκτενής αναφορά στις υποχρεώσεις των πολιτών που απορρέουν από τη νέα νομοθεσία του αρμόδιου Υπουργείου και στις ενέργειες που έχει δρομολογήσει ο Δήμος Καβάλας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών και την προστασία τόσο του φυσικού μας πλούτου, όσο και των κατοικιών που βρίσκονται δίπλα σε δάση ή μικρά αλσύλλια.


Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας παιάνισε το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών, παρουσία του Μητροπολίτη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στεφάνου, του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη και των Αντιδημάρχων Πολιτισμού, Απόστολου Μουμτσάκη και Διοικητικών Υπηρεσιών, Βασίλη Λεμονίδη. Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Θανάσης Παρμενίδης.

πηγή: Δήμος Καβάλας

Διαβάστε επίσης