Διακριτικός και κομψός ο φετινός Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης

 Διακριτικός και κομψός ο φετινός Χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης

Μπράβο στον Δήμο Καβάλας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης που μετά από αρκετά χρόνια είναι λιτός και κομψός.

Καινούργια στολίδια χωρίς υπερβολές,  και χρώματα  που  δεν παραπέμπουν σε παζάρι.

Το στόλισμα της πόλης είναι κιμπάρικο,  μίνιμαλ  και  διακριτικό.

 

Φέτος  τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε με ανοιχτή την οικονομία , ανοιχτά μαγαζιά και στο φουλ όλες τις οικονομικές δραστηριότητες γιατί δεν μας παίρνει για κάτι άλλο.

Αυτό είναι ξεκάθαρο και οριστικό.

Αν υπάρξουν νέα μέτρα πιο αυστηρά θα αφορούν και πάλι τους ανεμβολίαστους.

Φέτος τα Χριστούγεννα πρέπει να δουλέψουν όλοι για να πάρουν τις οικονομικές ανάσες που θα τους επιτρέψουν να βγάλουν τον χειμώνα.

Το χειρότερο μέτρο που μπορεί να επηρεάσει και τους εμβολιασμένους είναι να υποχρεωθούνε να φοράνε μάσκες παντού.

Αυτό αν το καλοσκεφτείτε δεν είναι και τόσο κακό αφού είναι ο καλύτερος τρόπος για να προφυλαχθούν και οι εμβολιασμένοι.

 

Με Γερμανό προπονητή θέλει να παλέψει να μείνει στην κατηγορία ο Ιρανοκαναδός  νέος ιδιοκτήτης του ΑΟΚ που έχει καταλάβει ότι πλέον ήρθε η ώρα για δράση και πράξεις.

Καλές οι θεωρίες και οι αναλύσεις αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να περάσουμε και στο πρακτικό κομμάτι.

Μακάρι να γίνουν όλα έτσι όπως τα περιμένουμε και να μην βρεθούμε μπροστά σε άλλες εκπλήξεις.

 

Ο μόνος που απουσίαζε από το debate των υποψηφίων αρχηγών του ΚΙΝΑΛ , εν δυνάμει  και πάλι ΠΑΣΟΚ ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου που επέλεξε λάθος τρόπο για να ξεχωρίσει η υποψηφιότητα του.

Μάλλον ο Γιώργος Παπανδρέου θα απουσιάζει και από τις εξελίξεις που έρχονται για την Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη αφού μετά την διαφαινόμενη  ήττα του στις εσωκομματικές εκλογές θα το ρίξει και πάλι στις συνδιαλέξεις κυρίως εκτός  Ελλάδας.

Μην ξεχνάτε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ως ο πρωθυπουργός του πρώτου μνημονίου όταν αποχώρησε από την εξουσία έπαιρνε λεφτά για να μιλάει σε διάφορα Πανεπιστήμια κυρίως των ΗΠΑ για την κρίση της Ελληνικής οικονομίας.

 

Εορταστικός και δύσκολος ο Δεκέμβρης γιατί θα πρέπει να βρούμε την ικανότητα να ισορροπήσουμε ανάμεσα σε δύσκολες καταστάσεις και να διατηρήσουμε την λάμψη της εορταστικής περιόδου χωρίς εσωστρέφεια και κατήφεια.

Δεν ζητάμε περισσότερα , ζητάμε να ζήσουμε απλά και φυσιολογικά κάτι το οποίο μέχρι και πριν από μερικά χρόνια το θεωρούσαμε δεδομένο.

 

Την πεποίθησή του ότι το χάπι της Pfizer για τον κοροναϊό θα είναι αποτελεσματικό και κατά της παραλλαγής «Ομικρον» εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αλμπερτ Μπουρλά, μιλώντας στο CNBC.

«Τα καλά νέα όσον αφορά τη θεραπεία μας είναι ότι σχεδιάστηκε έχοντας αυτό κατά νου, δηλαδή το γεγονός ότι οι περισσότερες μεταλλάξεις γίνονται στις ακίδες. Επομένως, αυτό μου δίνει ένα πολύ υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης πως η θεραπεία δεν θα επηρεαστεί, η αγωγή μας από το στόμα δεν θα επηρεαστεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπουρλά.

Αυτά είναι σίγουρα ευχάριστα νέα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης