Διάλογος Μουριάδη με Μάκη Παπαδόπουλο και με άλλους

 Διάλογος Μουριάδη με Μάκη Παπαδόπουλο και με άλλους

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε τελικά η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις του Θόδωρου Μουριάδη και του Μάκη Παπαδόπουλου. Χθες το απόγευμα η πρόταση που φέρεται να διατύπωσε προς τον Μάκη Παπαδόπουλου ο Θόδωρος Μουριάδης, επρόκειτοι να συζητηθεί στη δημοτική ομάδα του «Τόπου της Ζωής μας».  Επί της συνάντησης που φαίνεται ότι είχε ουσία και εξελίχθηκε θετικά αν και ήταν η αρχική,  μίλησαν στο ραδιόφωνο της Πρωινής καταρχήν ο δημοτικός σύμβουλος με τον Μάκη Παπαδόπουλο, Σωτήρης Λαζαρίδης. Είπε ότι η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. «Άρχισε μία συζήτηση έστω και αργά» σημείωσε. Δήλωσε από τη φύση του αισιόδοξος αν και όπως τόνισε θα υπάρξει συνέχεια. Πλην όμως μία πρώτη απάντηση θα επιδιωχθεί να δοθεί άμεσα.

Ο Θόδωρος Μουριάδης που ρωτήθηκε για τη συνάντηση μίλησε για διάλογο που γίνεται με όλους. Περιέγραψε τη συνεργασία που συζητιέται ως μία συνεργασία για τα σοβαρά θέματα της πόλης. «Δεν μιλάμε για συγχωνεύσεις παρατάξεων»  είπε ο κ Μουριάδης σημειώνοντας ότι υπάρχουν θέσεις και για την αντιπολίτευση. Συνεργασία –είπε χωρίς να έχουμε στο βάθος του μυαλού μας την επόμενη μέρα. Εννοώντας τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Προετοιμαζόμενος για την διοίκηση του Δήμου από την ερχόμενη Δευτέρα, ο νέος δήμαρχος είπε ότι το προσωπικό στην καθαριότητα από την προκήρυξη 3Κ αισιοδοξεί ότι θα πιάσει δουλειά στο τέλος Σεπτέμβρη. Τόνισε ότι από την προσεχή Δευτέρα η υπηρεσία καθαριότητας βγαίνει στις γειτονιές για να αντιμετωπίσει θέματα που επείγουν. Ο ίδιος είπε ότι θα έχει σε πρώτη προτεραιότητα τα ζητήματα της καθημερινότητας. Προανήγγειλε επίσης κινητοποίηση από τη Δευτέρα του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας ώστε όσο το δυνατό περισσότεροι δημοτικοί αστυνομικοί να είναι το πρωί στους κεντρικούς δρόμους.

 

Διαβάστε επίσης