• 26 Απριλίου 2024,

Διαμαρτυρία για τις αυξημένες ταχύτητες στο δρόμο πριν τη Νέα Ηρακλείτσα

 Διαμαρτυρία για τις αυξημένες ταχύτητες στο δρόμο πριν τη Νέα Ηρακλείτσα

Με αφορμή το προχθεσινό τροχαίο δυστύχημα στην ευθεία του δρόμου πριν τη Νέα Ηρακλείτσα (φωτογραφία), ο κάτοικος της περιοχής Μανώλης Κελαϊδάκης περιγράφει με ανάρτηση του το τραγικό της όλης κατάστασης. Ζητά να ληφθούν μέτρα για την προστασία των πεζών κι έχει απόλυτο δίκιο. Φαίνεται να απευθύνεται τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και στην Τροχαία. Δεν είναι ο μόνος. Τέτοιες εκκλήσεις έγιναν αρκετές στο παρελθόν, χωρίς να υπάρχει καμία ανταπόκριση. Ελπίζουμε τούτη την φορά κάτι να αλλάξει.

Το κείμενο του κ. Κελαϊδάκη αναφέρει: «Ένας ολόκληρος οικισμός (ο οικισμός Σαράντα) πρέπει να διασχίζει καθημερινά δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για να έχει πρόσβαση στην θάλασσα . Παιδιά παίζουν ρουλέτα την ζωή τους γιατί κανένας δεν σκέφτηκε ότι πρέπει να γίνουν διαβάσεις και να βρεθεί τρόπος να μειωθεί η ταχύτητα των αυτοκινήτων . Ούτε την απλή πρόχειρη λύση να τοποθετήσουν Κολωνάκια πάνω στις σβησμένες γραμμές δεν σκέφτηκαν !!! ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ!!!».

(Πρόσφατα ο ίδιος ανάρτησε βίντεο που δείχνει πολίτες να διασχίζουν τρέχοντας τον δρόμο, προκειμένου να αποφύγουν όχημα που κινείται σε αυτόν με μεγάλη ταχύτητα)

Διαβάστε επίσης