• 18 Μαΐου 2024,

Διαμαρτυρίες πολιτών αφού το έργο οπτικών ινών δε σταματά μεσημέρια!

 Διαμαρτυρίες πολιτών αφού το έργο οπτικών ινών δε σταματά μεσημέρια!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν οι τοπικές αρχές (κυρίως η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας) θέματα που αφορούν την τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας. Προχθές το βράδυ έγινε ακόμη και σύλληψη (με προσωρινή κράτηση) του υπευθύνου του φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή.

Πολλές προηγούμενες ημέρες, ειδικότερα μεσημβρινές ώρες, δεν έγινε απολύτως τίποτα σχετικά με το έργο της κατασκευής του δικτύου των οπτικών ινών. Το οποίο συνεχίζεται κανονικά ακόμη και το μεσημέρι και παρά τις οχλήσεις των περιοίκων.

Αυτοί διαμαρτύρονται προφορικά και τηλεφωνικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το 100 τους απαντά ότι το συγκεκριμένο έργο έχει ειδική άδεια, άρα μπορεί να εκτελείται χωρίς την τήρηση του ωραρίου κοινής ησυχίας! Είναι δυνατόν;

Είναι, απαντά η Αστυνομία αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο τον πολίτη ανυπεράσπιστο. Η εξήγηση που δίνει η Αστυνομία φυσικά και ελέγχεται ενώ και άδεια να υπάρχει, κι αυτή είναι υπό έλεγχο.

Είναι δυνατόν να ταλαιπωρούνται τόσοι εργαζόμενοι που επιστρέφουν σπίτι τους και δεν μπορούν να ησυχάσουν; Και τι έργο αλήθεια είναι αυτό που μπορεί να συνεχίζεται χωρίς κανέναν σεβασμό στα δικαιώματα των άλλων;

(φωτογραφία αρχείου)

Διαβάστε επίσης