• 26 Απριλίου 2024,

Διανομή τροφίμων με όλα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού

 Διανομή τροφίμων με όλα τα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία χθες από το πρωί μέχρι το μεσημέρι στην Καβάλα και στις Κρηνίδες διανομή τροφίμων από το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Αυτή προετοιμάστηκε από δημοτικούς υπαλλήλους και εθελοντές. Το εθελοντικό κίνημα μία ακόμη φορά συμμετείχε σε μία δύσκολη δουλειά που έγινε τις προηγούμενες ημέρες και κορυφώθηκε χθες. Αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές ίσως και να μην γίνονταν ότι υλοποιήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας.

Εξ αυτού του λόγου ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς ευχαριστεί τους εθελοντές, ξεχωρίζοντας τους αιρετούς.

Δηλαδή τον Παύλο Χαβιαρόπουλο, τη Φωτεινή Κόγια και τη δημοτική σύμβουλο Έλσα Βακιρτζή. Ευχαριστεί και άλλους εκπροσώπους νομικών προσώπων του Δήμου που συμμετείχαν στην όλη προσπάθεια. Η διανομή των τροφίμων έγινε με βάση το νέο κανονισμό και τους περισσότερους δικαιούχους της βοήθειας.

Μοιράστηκαν μεγάλη ποσότητα τροφίμων και νωπά προϊόντα. Αυτό έγινε  με διαδικασία ραντεβού στο χώρο όπου ήταν τα τρόφιμα μέσα σε σακούλες στο γυμναστήριο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας.

Σύμφωνα με τον Λεωνίδα Παππά όσοι δεν ενημερώθηκαν και δεν κατέθεσαν τα χαρτιά τους κτλ έχουν τη δυνατότητα να επανέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία ώστε με την πρώτη ευκαιρία και μετά τις γιορτές να επωφεληθούν της διανομής των τροφίμων.

Ακόμη και αυτοί που έχουν ανάγκη τώρα την περίοδο των εορτών και δεν ήταν στους χθεσινούς δικαιούχους μπορούν και αυτοί να απευθυνθούν στην υπηρεσία και να γνωστοποιήσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν για να στηριχθούν από το δήμο Καβάλας.

Διαβάστε επίσης