• 19 Μαΐου 2024,

Διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα του Μάκη Βορίδη

 Διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα του Μάκη Βορίδη

Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας (πρώην ΝΟΔΕ) κ. Μπάμπης Δράκος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες στο τέλος του μήνα θα επισκεφθεί το νομό μας για δύο ημέρες (ίσως και τρεις) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκης Βορίδης.

Η επιτροπή προετοιμάζει αυτήν την επίσκεψη, με πρόγραμμα που καταρτίζεται και περιλαμβάνει επισκέψεις του υπουργού εκεί όπου πρέπει να δει από κοντά το τι συμβαίνει. Στα Τενάγη των Φιλίππων, στις καλλιέργειες του σταφυλιού ακόμη και στην ιχθυόσκαλα Καβάλας. Σύμφωνα με τον Μπάμπη Δράκο η ίδια κομματική επιτροπή εργάζεται για να προετοιμάσει- σε ότι την αφορά- την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Φθινόπωρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Για μας- δηλώνει ο Μπάμπης Δράκος- είναι πρώτη προτεραιότητα ο πρωτογενής τομέας και συμπληρώνει ότι: «Πρέπει να πετύχουμε την αντιχαλαζικη από αέρος προστασία αν και η ευκαιρία που παρουσιάστηκε για το νομό μας το 2017 χάθηκε με ευθύνη της τότε Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Μπάμπης Δράκος ρωτήθηκε και για τα θέματα του Δήμου Καβάλας καθώς ας μην ξεχνάμε ότι είναι δημοτικός σύμβουλος εκλεγμένος με την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα. «Δεν έγινε ότι ήθελα. Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας είναι κατώτερη των περιστάσεων, κατώτερη από ότι πίστευα» είπε για τον πρώτο χρόνο της θητείας του Θόδωρου Μουριάδη. Ταυτόχρονα είναι εντελώς απαισιόδοξος για την αποκατάσταση της ζημιάς στην πεσμένη γέφυρα και αυτό φαίνεται από τη φράση του «…αυτή η γέφυρα θα φάει δύο με τρεις δημάρχους ακόμη».

 

 

Διαβάστε επίσης