Δηλώσεις Φιλόσογλου- Καπέτη- Κουνάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

 Δηλώσεις Φιλόσογλου- Καπέτη- Κουνάκου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Φιλόσογλου, στενός συνεργάτης της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα, είπε χθες στην Πρωινή: «Όντως θα ψάξουμε τα άκυρα ψηφοδέλτια καθώς εκτιμούμε ότι είναι πάρα πολλά. Το τελικό αποτέλεσμα το λέγαμε τις ημέρες πριν από τις εκλογές,  η πρόβλεψη μας επιβεβαιώθηκε. Ξαφνιάστηκα από τα αποτελέσματα Βέρρου και Παππά, περίμενα καλύτερα ποσοστά. Από σήμερα είναι μια άλλη μέρα. Έρχεται μια άλλη εκλογική αναμέτρηση,  είναι ένας αγώνας που γίνεται από την αρχή. Η κ Δήμητρα Τσανάκα και η παράταξη της είναι η πρώτη δύναμη. Σε ποσοστό, σε ψήφους κτλ. Υπερέχει».

Ο κ. Μιχάλης Καπέτης συνεργάτης του Μάκη Παπαδόπουλου δήλωσε: « Εμείς περιμέναμε να είμαστε δεύτεροι. Το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε μέσα από μια ακραία πολιτική πόλωση ενώ μας δυσκόλεψε εκτός από αυτήν και η αποχή. Θα δούμε τι θα κάνουμε. Το αποτέλεσμα της Κυριακής μας κατοχυρώνει ως μια σημαντική δύναμη στην πόλη. Υπάρχει όντως ένα θέμα με το αποτέλεσμα μας στην δημοτική ενότητα των Φιλίππων σε σχέση με αυτό που εμείς περιμέναμε».

Ο Λεωνίδας Παππάς είπε «Τώρα είναι ώρα μάχης. Η ανατροπή άρχισε. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής γυρίζει».

Ο Κώστας Κουνάκος είπε: «Ευχαριστώ όσους μας τίμησαν και συμμετείχαν στην ψηφοφορία της Κυριακής. Θα επανακαθορίσουμε την θέση μας. Πλέον μπαίνει ένα ζήτημα πολιτικό και ιδεολογικό. Εγώ έτσι θα βαδίσω. Δεν περίμενα το συγκεκριμένο ποσοστό του συνδυασμού της Δημάρχου».

*Ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου κ. Βαζακίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στις εκλογές στις 26-05-2019 ο συνδυασμός μας «Όραμα και Ανάπτυξη» ολοκλήρωσε μια πορεία που ξεκίνησε πριν από 3 μήνες. Η νεοσύστατη, υπερκομματική μας παράταξη χαιρετίστηκε από συνδημότες μας και η θέση που μας χάρισαν μας δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα που μόλις ξεκινήσαμε. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους υποσχόμαστε ότι θα τιμήσουμε την ψήφο τους».

*Ο υποψήφιος με το Γιώργο Γερομάρκο (Δήμος Παγγαίου), κ. Πετράκης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Γερομάρκο γιατί είναι ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος και με τιμά ιδιαίτερα που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα και ότι μπορώ και εγώ να προσφέρω για το καλό του δήμου . Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν έμπρακτα με την ψήφο τους και δεν έμειναν στα λόγια . Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ήταν μία ευχάριστη εμπειρία για εμένα γιατί γνώρισα πολύ αξιόλογους ανθρώπους με τους οποίους δέθηκα και θα ήθελα να συνεχίσω να έχω επαφές . Εμείς σαν παράταξη κάναμε έναν έντιμο αγώνα χωρίς να κατηγορήσουμε ή να κρίνουμε κανέναν , ο κόσμος αποφάσισε και το σεβόμαστε απόλυτα αυτό . Τέλος,θα ήθελα να ευχηθώ συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην νέα διοίκηση , ας μην απογοητεύσει τον κόσμο που την εμπιστεύτηκε».

*Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Παπουτσής έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Θερμά συγχαρητήρια Κωστή, για τον υποδειγματικό σου αγώνα μαζί με τους άξιους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους σου σε όλη την περιφέρεια, αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα που καταφέρατε και μάλιστα ιδιαίτερα στην Καβάλα, το οποίο ξεπερνά κατά πολύ αυτό της παράταξης μας… Και φυσικά συγχαρητήρια στον γιατρό μας Αρχέλαο Γρανά για την ανεπανάληπτη πρωτιά του, τον «Πτέραρχο» της παράταξης Κρυστάλλη Τζιτζιό, τον Χριστόδουλο Μιχαλάκη, την Λία Ασλανίδου, τον Νίκο Εμμανουηλίδη , την Χρύσα Περδίκη, τον Κώστα Πούλιο, την Ευστρατία Χριστοδούλου, τον Γιάννη Θωμαΐδη, την Τέρυ Πεξαρά, την Βάσια Ψαλτούδη, τον Χαράλαμπο Βαλσαμή, την Εύη Βούρα, τον Λευτέρη Γκόγκα, τον Γιώργο Μαδεμτζόγλου…Ο αγώνας συνεχίζεται..».

 

Διαβάστε επίσης