Δηλώσεις Παύλου Γεωργιάδη για τη βουλευτική του υποψηφιότητα

 Δηλώσεις Παύλου Γεωργιάδη για τη βουλευτική του υποψηφιότητα

Την Μεγάλη Εβδομάδα το Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε ονόματα και άλλων υποψηφίων βουλευτών του σε όλη τη χώρα. Για την περίπτωση της περιφερειακής ενότητας Καβάλας, ανακοινώθηκαν όπως είναι γνωστό την Μεγάλη Εβδομάδα, τρεις νέες υποψηφιότητες μεταξύ των οποίων κι εκείνη του δικηγόρου και πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας Παύλου Γεωργιάδη.

Ο Παύλος Γεωργιάδης μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ για την υποψηφιότητά του που δεν αποτέλεσε έκπληξη. Τις προηγούμενες εβδομάδες είχε ανακοινωθεί, εμμέσως πλην σαφώς και από τον ίδιο. Μεσολάβησε, όπως προκύπτει, συζήτηση με τους εκπροσώπους του ΚΙΝΑΛΛ και αρκετή σκέψη. Είναι η πρώτη φορά που ο Παύλος Γεωργιάδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής. Η προεκλογική του δραστηριότητα άρχισε ήδη.

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι η πρώτη νύξη προς εκείνον από το Κίνημα Αλλαγής είχε γίνει προ δύο μηνών. Σύμφωνα με τον Παύλο Γεωργιάδη το ΚΙΝΑΛΛ πράττει ορθά που από τώρα προετοιμάζεται για τις επόμενες εθνικές εκλογές, συμπληρώνοντας το ψηφοδέλτιό του για την περιφερειακή ενότητα Καβάλας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι έγκαιρα, σημείωσε.

Σχετικά με το Κίνημα Αλλαγής και την αποχώρηση κομμάτων, τα οποία αρχικά συμμετείχαν στη συγκρότησή του, ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι η ΔΗΜΑΡ και το Ποτάμι αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Για μένα, σημείωσε, η διαδικασία των συγκεκριμένων αποχωρήσεων ήταν επώδυνη έτσι ωστόσο ξεκαθάρισαν τα πράγματα. Το ΚΙΝΑΛΛ, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, στοχεύει στην τρίτη θέση στις επόμενες εθνικές εκλογές, προκειμένου να επηρεάσει και να διαδραματίσει ρόλο στις πολιτικές συνθήκες. Αυτή την περίοδο, παρατήρησε, κινδυνεύει η ιστορική ταυτότητα του έθνους. Αναφέρομαι, εξήγησε, σε όλα τα ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

Κατά τις εκτιμήσεις του Παύλου Γεωργιάδη, το ΚΙΝΑΛΛ στην Π.Ε. Καβάλας μπορεί να εκλέξει ένα βουλευτή, υπό προϋποθέσεις σχετικές με το αποτέλεσμα των εκλογών. Θέλω να βοηθήσω το Κίνημα Αλλαγής, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Παύλος Γεωργιάδης.

 

Διαβάστε επίσης