• 23 Απριλίου 2024,

Δήλωση Μ. Λαζαρίδη για το 12ο Εθνικό Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

 Δήλωση Μ. Λαζαρίδη για το 12ο Εθνικό Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης, για την έναρξη του 12ου Εθνικού Τακτικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, έκανε την εξής δήλωση: 

«Η  Νέα Δημοκρατία με το 12ο Εθνικό Τακτικό της Συνέδριο απευθύνει προσκλητήριο συστράτευσης σε όλες τις Ελληνίδες και όλους Έλληνες. Αποτυπώνει ταυτόχρονα την ανανέωσή της ως διαρκή διαδικασία. Δηλώνει ότι οι πόρτες της είναι ανοιχτές σε όλους όσοι συμμερίζονται τις βασικές πολιτικές της προτάσεις και την ανάγκη μιας γενναίας πολιτικής αλλαγής με στόχο να απελευθερωθούν οι υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να μπει οριστικό τέλος στην οικονομική κρίση, με δυναμική επανεκκίνηση της οικονομίας.

Σηματοδοτεί το άνοιγμά της και σε δυνάμεις που δεν έχουν αναφορές στη Νέα Δημοκρατία και άρα σε ολόκληρη την κοινωνία. Και έτσι να διευρύνει την εκλογική της απήχηση και να πετύχει αυτοδύναμη πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή. Απευθύνεται σε  όλους τους Έλληνες, με έμφαση το μέσο ελληνικό νοικοκυριό, τους νέους και τους ανέργους. Απευθύνεται στους πολλούς και όχι στους λίγους.

Πέρα από τον οδικό χάρτη για την οικονομία η επιλογή του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να εκπέμψει το μήνυμα ότι αντιμετωπίζει ως προτεραιότητα την κοινωνική ατζέντα, τη στήριξη εκείνων που άφησε πίσω της η κρίσης, τη διασφάλιση μιας δεύτερης ευκαιρίας σε όσους έχασαν την πρώτη, τη στήριξη των νέων στον αγώνα τους για καλύτερες θέσεις δουλειάς».

Διαβάστε επίσης