Μια ωραία γιορτή στην Παναγία από το σύλλογο των κατοίκων

 Μια ωραία γιορτή στην Παναγία από το σύλλογο των κατοίκων

Πολύ όμορφη ατμόσφαιρα επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης στην Παλιά Μουσική, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιεί για τα μέλη του και τα παιδιά τους ο εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας «Το Κάστρο». Η γιορτή είχε τίτλο «Χριστούγεννα στην Παλιά Μουσική» κι ένα μέρος της παρακολούθησε η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος, η αντιδήμαρχος Μαρία Φραντζεσκάκη, αλλά κα ο Μάκης Παπαδόπουλος που συνοδευόταν από τον υποψήφιο της παράταξής του Σωτήρη Λαζαρίδη.

Παρά το κρύο η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και ειδικότερα των παιδιών. Το γεγονός ικανοποίησε τη διοίκηση του συλλόγου που επί σειρά ημερών προετοίμαζε την εκδήλωση. Στα παιδιά μοιράστηκαν δώρα, τα οποία είχαν παραληφθεί τις προηγούμενες ημέρες προερχόμενα από το ίδρυμα χρονίων παθήσεων Ελευθερούπολης και αποτελούσαν τις προσωπικές δημιουργίες των τροφίμων. Μοιράστηκαν επίσης γλυκίσματα και ζεστά ροφήματα. Η εκδήλωση άρχισε με τα κάλαντα που έπαιξε η φιλαρμονική του δήμου.

Ο σύλλογος των κατοίκων της Παναγίας συνεχίζει τις δραστηριότητές του με μία ακόμη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πριν από τα Χριστούγεννα. Ειδικότερα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 8:00 το απόγευμα στην Παλιά Μουσική, θα πραγματοποιηθεί χορωδιακή συνάντηση της χορωδίας του συλλόγου και προσκεκλημένης χορωδίας από τη Θεσσαλονίκη.

Ο σύλλογος της Παναγίας μαζί με τους αρχιτέκτονες της περιοχής προετοιμάζουν ημερίδα για τα θέματα της χερσονήσου που υπολογίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης