• 19 Απριλίου 2024,

Νέα διοίκηση τις γυναίκες σχολικές τροχονόμους των Δήμων Καβάλας- Νέστου

 Νέα διοίκηση τις γυναίκες σχολικές τροχονόμους των Δήμων Καβάλας- Νέστου

Γενική συνέλευση κι εκλογές πραγματοποίησε την Τετάρτη το σωματείο σχολικών τροχονόμων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας. Στο σωματείο μετέχουν περίπου τριάντα σχολικοί τροχονόμοι από την Καβάλα και τη Χρυσούπολη, αφού σχολικοί τροχονόμοι δεν υπάρχουν στη Θάσο και στο Παγγαίο.

Μετά την ολοκλήρωση της γενικής συνελεύσεως ακολούθησε εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, αποτελούμενο από τις: Μαρία Προδρομίδου, Νικολέτα Δημητρίου, Λαμπρινή Γκάϊντα, Χριστίνα Βαμβακάρου, Ελένη Δεσποινίδου, Αγγελική Καραγιαννίδου, Ελένη Βλαχάκη.

Πρόσφατα το σωματείο σημείωσε απώλειες. Σχολικοί τροχονόμοι αποχώρησαν από τη δυναμικό του προτιμώντας να ενταχθούν στο αντίστοιχο σύλλογο Βορείου Ελλάδας. Το γεγονός ωστόσο δεν πτόησε το καβαλιώτικο σωματείο που συνεχίζει την πορεία του, επιδιώκοντας να αναδείξει και να επιλύσει τα προβλήματα του κλάδου των σχολικών τροχονόμων. Στην ΠΕ Καβάλας οι σχολικοί τροχονόμοι είναι στο σύνολό τους γυναίκες και μάλιστα ορισμένες εργάζονται εθελοντικά εδώ και είκοσι χρόνια.

Διαβάστε επίσης