Δήλωση Ν. Παναγιωτόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Ν. Καβάλας

 Δήλωση Ν. Παναγιωτόπουλου για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στον Ν. Καβάλας

Στο ραδιόφωνο της Πρωϊνής μίλησε χθες ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αφού συζήτησε για τα θέματα της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων ενόψει του ότι αργότερα χθες το πρωί επρόκειτο να συζητηθεί στη βουλή ερώτησή του για το ίδιο θέμα, έκανε δήλωση για τις φήμες, στην ονοματολογία, τις συζητήσεις σχετικά με τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. στο Νομό Καβάλας.

Η δήλωση του Ν. Παναγιωτόπουλου ήταν ιδιαίτερα προσεκτική. Απέφυγε να σχολιάσει τις φήμες και τα κουτσομπολιά. Ήταν μία γενική τοποθέτηση η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το κόμμα, πρέπει κατά τον κ. Παναγιωτόπουλο να εκμεταλλευτεί την ανανέωση, φτιάχνοντας όχι μόνο στην Καβάλα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, ένα δυνατό ψηφοδέλτιο. Η δήλωσή του είναι η ακόλουθη:

«Εγώ είμαι εκλεγμένος βουλευτής αυτή τη στιγμή. Για αυτό το λόγο θεωρούμαι σίγουρος. Από εκεί και πέρα η ανανέωση ευρύτερα θεωρώ ότι είναι στις σκέψεις του αρχηγού. Αυτός φυσικά θα έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά τον τόνο του ψηφοδελτίου της Καβάλας και του κάθε ψηφοδελτίου. Πέραν τούτου δεν μπορώ να σας πω κάτι παραπάνω γιατί δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Δεδομένο είναι όμως ότι υπάρχει πρόθεση για γενική ανανέωση σε όλα τα ψηφοδέλτια. Έχω προσδιορίσει τους όρους. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο να σας πω. Πρώτον δεν έχω ερωτηθεί για κάτι. Δεύτερον, εκτός από το γενικό ότι θα γίνει ανανέωση δεν γνωρίζουμε κάτι παραπάνω. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί ενδιαφερόμενοι. Και πρωτοεμφανιζόμενοι και ενδιαφερόμενοι. Το θέμα είναι όποιος το αποφασίσει να αποφασίσει ώστε το ψηφοδέλτιο να είναι και δυνατό για τη ΝΔ. Δηλαδή να εξασφαλίσει τις στηρίξεις που πρέπει προκειμένου η ΝΔ να είναι δυνατή όσο πιο πολύ γίνεται. Η ανανέωση βλέπω και θέλω να εξελίσσεται ως αναβάθμιση των ψηφοδελτίων με βασικό κοινό χαρακτηριστικό αυτός που δέχεται να πολιτευτεί με τη ΝΔ να αποδέχεται τις βασικές αρχές του κόμματος. Κι όχι να φέρνει κάποια πολιτική επιρροή που κάποτε ίσως να είχε και σε κάποιο άλλο κόμμα».

Διαβάστε επίσης