• 16 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Δηλώσεις Ιωσηφίδου για το ενδιαφέρον από την Ινδία

 Δηλώσεις Ιωσηφίδου για το ενδιαφέρον από την Ινδία

Ακόμη και ραδιοφωνικοί σταθμοί της Κομοτηνής, όπως ο ραδιοφωνικός σταθμός της εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ, έδειξαν ενδιαφέρον για τις δηλώσεις της Αναστασίας Ιωσηφίδου περί Ινδών τουριστικών πρακτόρων που ενδιαφέρονται να φέρουν Ινδούς τουρίστες στην περιοχή. Η κ. Ιωσηφίδου μίλησε δίνοντας συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κομοτηνής. Για το ενδιαφέρον από την Ινδία είπε τα εξής:

«Ήδη στα μέσα Νοεμβρίου περιμένουμε έναν τουριστικό πράκτορα Ινδό, ο οποίος έρχεται με δικά του έξοδα και μάλιστα έρχεται αποκλειστικά για την Καβάλα. Θα μείνει εδώ 4-5 μέρες και θα φύγει Ιταλία. Αντίστοιχα, υπάρχει και ενδιαφέρον Ινδού πράκτορα για να έχει αποκλειστική αντιπροσώπευση της Καβάλας στην Ινδία. Με αυτόν τον τουριστικό πράκτορα έχουμε αλληλογραφία, επικοινωνία για να καταλήξουμε στην τελική συμφωνία, είμαστε στα σκαριά για να υπογράψουμε. Με αυτή την συμφωνία θα μπορεί να προσγειώνεται αεροπλάνο όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος με την συμφωνία ανοιχτών ουρανών. Υπήρξε και ενδιαφέρον από Ινδούς που μας ρωτούσαν για σχολικές εκδρομές από την Ινδία στην Ελλάδα. Ευελπιστώ πως θα γίνουν πράξη και για αυτό κάνουμε τον αγώνα μας, την άλλη εβδομάδα θα έρθει ο τουριστικός πράκτορας από την Ινδία θα του δείξουμε όλα αυτά που ξέρουμε ότι τον ενδιαφέρουν. Σίγουρα γίνεται η αρχή και ξέρετε είναι καλό σε μέλη της διοίκησης να προσπαθούν και για κάτι νέο αφού βέβαια υπάρχει και η κατάλληλη προεργασία, το κατάλληλο ψάξιμο και η αντίστοιχη έρευνα. Με το να λέμε ότι κάτι είναι δύσκολο και ανέφικτο δεν μπορούμε να προχωρήσουμε».

Για το γενικότερο πρόγραμμα περί τουριστικής προβολής και ανάπτυξης η κ. Ιωσηφίδου συμπλήρωσε τα εξής:

«Προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν, η Καβάλα είναι η γαλάζια πόλη η οποία έχει πολλά πλεονεκτήματα, έχει ήλιο και θάλασσα για το καλοκαίρι, αλλά δεν έχει μόνο αυτά, έχει πολλά επιπλέον στοιχεία. Τους καλοκαιρινούς μήνες τα ξενοδοχεία μας γεμίζουν, η πληρότητα είναι 100% σε σημείο μάλιστα να αναζητούνε κλίνες και να μην έχουμε να τις διαθέσουμε και για αυτό ένας άλλος νέος στόχος είναι να αυξήσουμε τις ξενοδοχειακές κλίνες καλώντας επενδυτές. Από εκεί και πέρα επειδή το καλοκαίρι με την παρούσα κατάσταση γεμίζουμε 100% στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε την τουριστική μας περίοδο και για τους υπόλοιπους μήνες του έτους.

Η καλοκαιρινή περίοδος στην βόρεια Ελλάδα είναι πιο σύντομη από ότι στην νότιο Ελλάδα και στα νησιά. Εμείς οπότε πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλα τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα που έχουμε στην περιοχή μας, πολιτισμός, οι Φίλιπποι έχουν ενταχθεί φέτος ως μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, πολύ μεγάλη προβολή για την περιοχή μας, από εκεί και πέρα όσον αφορά τον πολιτισμό δεν είναι μόνο οι Φίλιπποι απλά αυτοί είναι το τοπ, ο κράχτης. Έχουμε τον ιαματικό τουρισμό, έχουμε το μοναδικό ιαματικό φυσικό πηλό στην Ελλάδα στις Κρηνίδες, έχουμε τον θρησκευτικό τουρισμό, η Καβάλα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή χριστιανική πόλη στην οποία ήρθε ο Απόστολος Παύλος, έχουμε τον τουρισμό κρουαζιέρας, όμως η προσπάθεια για βελτίωση είναι συνεχής».

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης