• 23 Μαΐου 2024,

Δωρεά και συγκέντρωση καπακίων

 Δωρεά και συγκέντρωση καπακίων

Πλούσια δραστηριότητα παρουσίασε και αυτή την εβδομάδα ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ αφού επωφελήθηκε εκδήλωσης την οποία παρουσίασε το Σάββατο στην πλατεία Καπνεργάτη το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και ειδικότερα το δραστήριο παράρτημα της Καβάλας. ειδικότερα, το Σάββατο 5 Νοέμβρη ήταν για την Ελλάδα η Ημέρα Οδηγισμού κι έχει καθιερωθεί να εορτάζεται τη συγκεκριμένη ημερομηνία από το τέλος της δεκαετίας του ’80.

Το Σώμα Ελληνικου Οδηγισμού Καβάλας συγκέντρωσε καπάκια που τα έκανε δώρο στο νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ προκειμένου αυτά να βοηθήσουν για την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Τα μέλη του Σώματος ήταν στην πλατεία Καπνεργάτη από νωρίς το πρωί έως το μεσημέρι του Σαββάτου με δημιουργική απασχόληση και παιχνίδια για τα παιδιά και φυσικά με τη συγκέντρωση καπακιών. Εκεί βρισκόταν και το διοικητικό συμβούλιο του νομαρχιακού συλλόγου ΑμΕΑ.

Πρόκειται για μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα, είπε στους δημοσιογράφους η επικεφαλής του Σώματος στην Καβάλα Ελένη Αποστολίδου. Μεγάλη όμως σημασία έκανε η δωρεά που έκανε στο νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης. Ήταν μια ευγενική χειρονομία προσφοράς προς το σύλλογο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή για την κάλυψη των αναγκών του φορέα και την καλύτερη δυνατή λειτουργία των γραφείων του στο ισόγειο του διοικητηρίου.

Ενέργειες σαν αυτή ενισχύουν τη δυναμική του συλλόγου μας και αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα άτομα με αναπηρία, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος, που βεβαίως ευχαριστεί θερμά το Γιάννη Πασχαλίδη ο οποίος παρέδωσε προσωπικά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και φωτογραφήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης