• 29 Απριλίου 2024,

Δηλώσεις Μακάριου Λαζαρίδη για το ψηφοδέλτιο και την επικαιρότητα

 Δηλώσεις Μακάριου Λαζαρίδη για το ψηφοδέλτιο και την επικαιρότητα

Στο ραδιόφωνο της ΠΡΩΙΝΗΣ βρέθηκε χθες το πρωί ο Μακάριος Λαζαρίδης, σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ και πιθανός υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στην περιφερειακή ενότητα Καβάλας. σχολίασε θέματα της επικαιρότητας μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν σχετικά με τη σύνθεση του ψηφοδελτίου της ΝΔ. Για την πρόσφατη επίσκεψη στην Καβάλα του κ. Πολάκη και για τα εγκαίνια της πρώτης ΤΟΜΥ, ο Μακάριος Λαζαρίδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Έχουμε ανάγκη από καλύτερες υποδομές υγείας. Αυτό που έγινε στην Καβάλα ήταν μια κομματική φιέστα. Η πρώτη ΤΟΜΥ της Καβάλας κινδυνεύει λόγω υποστελέχωσης. Ακόμη και τα διατιθέμενα γι’ αυτή κονδύλια προέρχονται από το ΕΣΠΑ».
Όπως είπε ο κ. Λαζαρίδης, αυτή την περίοδο συναντά πολίτες και φορείς σε όλη την περιφερειακή ενότητα Καβάλας και καταγράφει τα προβλήματα, τα οποία θα αντιμετωπίσει αμέσως η κυβέρνηση της ΝΔ. Ταυτόχρονα τόνισε ότι μεταφέρει το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στους πολίτες ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.
Θετικά σχόλια επιφύλαξε ο κ. Λαζαριδης για τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, για τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρο Μαρκόπουλο, για τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, για το δήμαρχο Παγγαίου Φίλιππο Αναστασιάδη. Ενώ σε ερώτηση για το Γιώργο Καλαντζή και τις φήμες για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου σημείωσε χαρακτηριστικά:
«Κατ’ αρχήν θέλω να πω ότι ο Γιώργος ο Καλαντζής είναι ένας άνθρωπος που είναι πολλά χρόνια στην πολιτική. Έχει προσφέρει. Τον γνώρισα όταν ήμουν 17 ετών κι αυτός ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Μίμη του Χριστοφιλογιάννη. Είδα τις δηλώσεις του κ. Καλαντζή. Εγώ δεν ακούω κάποιον να λέει ότι ο Γ. Καλαντζής δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο. Αυτό που μπορώ να σας πω ότι μοναδικός σίγουρος υποψήφιος –όπως και σε όλη την Ελλάδα- είναι ο νυν βουλευτής. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Όλοι οι άλλοι θα κριθούμε από τα όργανα και τον πρόεδρο της ΝΔ. Βλέπω κάτι που έχει πει κι ο ίδιος ο πρόεδρος. Έχει πει ότι θα υπάρξει μια ανανέωση στα ψηφοδέλτια η οποία θα αγγίξει το 60%. Είναι αποφάσεις που θα ληφθούν όταν πρέπει. Θα σας το πω ευθέως. Εμένα δεν με ενδιαφέρει ποιο θα είναι το ψηφοδέλτιο. Με ενδιαφέρει ο ένας αντίπαλος που έχουμε. Η ανίκανη κυβέρνηση. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση πυροδοτεί κύκλο εσωστρέφειας που δεν αρμόζει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη».
Συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα είχε τις προηγούμενες μέρες με πολίτες της Καβάλας ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε και συνομίλησε με πολίτες στην πόλη της Καβάλας, τη Χρυσούπολη, την Ελευθερούπολη, τη Μουσθένη, τα Δωμάτια, τη Νικήσιανη, το Παλαιοχώρι, την Αυλή, την παραλία Οφρυνίου, τον Αμυγδαλεώνα και το Χορτοκόπι.

Διαβάστε επίσης