Δημητριάδης – Ζησίμου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

 Δημητριάδης – Ζησίμου για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

Ο Μάκης Δημητριάδης, υποψήφιος στις εκλογές του Επιμελητηρίου με το συνδυασμό του Μάρκου Δέμπα και ο υποψήφιος πρόεδρος στις ίδιες εκλογές Παύλος Ζησίμου, είχαν την ευκαιρία εχθές το πρωί να αναπτύξουν τις απόψεις τους σε θέματα που αφορούν στις εκλογές του φορέα, από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ.

Ο Παύλος Ζησίμου σημείωσε ότι τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από επιχειρηματίες κι επαγγελματίες της περιφερειακής ενότητας Καβάλας κατόπιν πρωτοβουλίας του συνδυασμού του, προκειμένου να ενισχύσουν τους πληγέντες πολίτες στη Μάνδρα Αττικής έφτασαν στον προορισμό τους. Διανεμήθηκαν σε οικογένειες οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα.

Δράσαμε με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, όπως ακριβώς θα διοικήσουμε το Επιμελητήριο, δήλωσε ο κ. Ζησίμου. Στην υποθετική ερώτηση για το εάν η αντιπαράθεση ανάμεσα στην παράταξη Ζησίμου και στην παράταξη Δέμπα θα καταλήξει και στις αίθουσες των δικαστηρίων, ο υποψήφιος πρόεδρος απήντησε ότι η πλευρά του δε θα επιδιώξει κάτι ανάλογο.

Με τις δηλώσεις του ο Μάκης Δημητριάδης απήντησε στις πρόσφατες δηλώσεις Ζησίμου, σχετικά με το σύζυγο μέλους της εκλογικής επιτροπής που είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του κ. Δέμπα. «Είναι και νόμιμο και ηθικό. Το ελέγξαμε μιλώντας με την εκλογική επιτροπή», είπε κατ’ αρχήν ο Μάκης Δημητριάδης. Παρατήρησε ότι η κυρία που είναι σύζυγος του υποψηφίου και μέλος της εκλογικής επιτροπής, δε λειτουργεί μόνη της στο πλαίσιο της επιτροπής. Συνυπάρχει δηλαδή με αρκετά ακόμη μέλη. «Στην κατήφορο που πήραμε την μαυρίζουν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

Συμπλήρωσε επίσης ότι μόνιμα οι υποψήφιοι συζητούν για κάτι άλλο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτή η διαφορετική και όχι ουσιαστική συζήτηση γίνεται με πρωτοβουλία του κ. Ζησίμου. Αναφέρθηκε επίσης σε λάσπη και καταστροφολογία, ενώ αναφορικά με τη συγκέντρωση νερού για τους κατοίκους της Μάνδρας, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική δράση της παράταξης Ζησίμου, αφού έως τώρα ασχολείται με άλλα επουσιώδη ζητήματα.

Στην ερώτηση για ενδεχόμενη δικαστική κατάληξη της αντιπαράθεσης των δύο συνδυασμών, αφού παρόμοιος υπαινιγμός υπήρξε σε ανακοίνωση – απάντηση του Μάρκου Δέμπα, ο κ. Δημητριάδης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Το θεωρώ σίγουρο ότι στο τέλος θα φτάσουμε στα δικαστήρια».

Διαβάστε επίσης