• 20 Απριλίου 2024,

«Κρατάμε μικρό καλάθι»

 «Κρατάμε μικρό καλάθι»

Το απόγευμα της ερχόμενης Παρασκευής η Λαϊκή Ενότητα Καβάλας διοργανώνει εκδήλωση με την ευκαιρία συμπλήρωσης εκατό ετών από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο GALAXY με ομιλητές τον Αντώνη Νταβανέλο, μέλος τα πολιτικής γραμματείας του κόμματος, και τον οικονομολόγο Χρήστο Λάσκο.

Για τη σκοπιμότητα της εκδήλωσης μίλησε ο πρώην βουλευτής Ηλίας Ιωαννίδης, που με την ευκαιρία κάλεσε τους καβαλιώτες να παρακολουθήσουν τη συζήτηση. Σχετικά με το αναπτυξιακό συνέδριο της κυβέρνησης στην Κομοτηνή, ο κ. Ιωαννίδης σχολίασε: «Ότι εξήγγειλαν στο συνέδριο θα δοκιμαστεί στην πράξη. Εμείς κρατούμε μικρό καλάθι».

Ο κ. Ιωαννίδης συμπλήρωσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καθορίζει την πολιτική αλλά μόνο την υλοποιεί και συγκεκριμένα υλοποιεί μνημόνια. Σε ερώτηση σχετική με το Στέκι της Νέας Πόλης, από το οποίο τα στελέχη της ΛΑΕ αποχώρησαν, ο κ. Ιωαννίδης παρατήρησε ότι στο χώρο συχνάζουν άτομα τα οποία όταν το Στέκι δημιουργούνταν απλά δεν ενδιαφέρονταν. Δε θέλουμε να συνυπάρξουμε με τους πρώην συντρόφους μας, είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής.

Διαβάστε επίσης