Δημήτρης Αθανασιάδης στους 93,7 : « Πεντακάθαρη νίκη μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα»

 Δημήτρης Αθανασιάδης στους 93,7 : « Πεντακάθαρη νίκη μέσα σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα»

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης μίλησε στο ραδιόφωνο της Πρωινής για τη μεγάλη νίκη της Ενωσης μέσα στο Μεσολόγγι απέναντι στο Χαρίλαο Τρικούπη.

Αναφέρθηκε στη εκπληκτική ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο αλλά και στα στοιχεία που έκριναν την αναμέτρηση. Αναλυτικά.

Ερώτηση:   Νίκη ανόδου για την Ενωση;

Απάντηση: Είναι νίκη κλειδί που μας φέρνει πολύ κοντά στην Α2. Άνοιξε η πόρτα της Α2 με την επιτυχία μας μέσα στην έδρα του Χαρίλαου Τρικούπη.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη; Που κρίθηκε η αναμέτρηση;

Απάντηση:  Η νίκη μας ήταν δίκαιη 100%. Δε μπορεί να πει κανένας τίποτα.  Φεύγοντας ακούσαμε πολλά μπράβο, ίσως για πρώτη φορά σε αγώνα εκτός έδρας.

Μάλιστα φίλαθλοι που μας περιμένανε  έξω και μας δώσανε τα χέρια.  Ηταν πεντακάθαρη η νίκη μας. Η διαιτησία ήταν λίγο κακή αλλά βάση έδρας. Το ματς κρίθηκε κατά τη γνώμη μου στο γεγονός ότι είχαμε περισσότερες λύσεις από τον πάγκο, ήμασταν πιο γεμάτη ομάδα. Τα παιδιά του Χαρίλαου Τρικούπη ήταν αγχωμένα και χάσανε πολλές βολές. Ηταν θέμα άγχους ενώ εμείς πήγαμε σαν πρωταθλητές.

Ερώτηση: Είχε κόσμο το γήπεδο, πώς ήταν η ατμόσφαιρα;

Απάντηση: Ηταν γεμάτο το γήπεδο. Ηταν κάτι το υπέροχο.  Πριν αρχίσει το ματς γύρισα στον κόουτς και του είπα ότι εύχομαι να παίζω πάντα σε τέτοιες έδρες. Ειλικρινά ήταν κάτι το υπέροχο.

Ερώτηση: Εφτάψυχη αποδεικνύεται αυτή η ομάδα.

Απάντηση : Σίγουρα- σίγουρα.   Οι τραυματισμοί δεν ήταν λίγοι φέτος.  Είμαστε όλοι μαζί. Ο Πλιούκας ήρθε στο ματς όπως και ο Καραθανάσης που δεν μπόρεσε να παίξει.

Η ομάδα είναι πολύ δεμένη.

Ερώτηση: Τι πρέπει να προσέξει η Ενωση από εδώ και πέρα;

Απάντηση: Θέλει σίγουρα μεγάλη προσοχή. Τώρα έχουμε ρεπό αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε.  Να δουλέψουμε στις προπονήσεις και να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Παίζουμε μετά το ρεπό με το Πευκοχώρι που είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα  που έχει κάνει ζημιές.

Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια μέχρι το τέλος. Δε πρέπει να χαλαρώσουμε.

 

 

Διαβάστε επίσης