• 8 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Παπουτσής: Ο Πρωθυπουργός ήθελε να αποφύγει το δημόσιο διάλογο

 Δημήτρης Παπουτσής: Ο Πρωθυπουργός ήθελε να αποφύγει το δημόσιο διάλογο

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Καβάλας κ. Δημήτρης Παπουτσής ρωτήθηκε για την πρόσφατη περιοδεία του Πρωθυπουργού στην ΑΜΘ. Ο κ. Παπουτσής δήλωσε:

«Αν ζούσε ο Άιρτον Σένα, ίσως να μην μπορούσε να πιάσει αυτές τις ταχύτητες (του Πρωθυπουργού). Κάτι που έγινε και για λόγους σκοπιμότητας όπως αντιλαμβάνεστε. Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού ήταν άγνωστο. Οι συμβολισμοί επίσης.

Η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας δημόσιος διάλογος αναφορικά με τα θέματα που κατά τη γνώμη του Πρωθυπουργού θα μπορούσαν να τεθούν στο πλαίσιο μιας κόσμιας πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων και αναφορικά με τα προβλήματα της περιοχής μας…

Αυτό ως δυνατότητα δεν δόθηκε. Κι αυτή είναι ευθύνη του Πρωθυπουργού. Ο οποίος ήθελε να αποφύγει είτε το δημόσιο διάλογο, είτε τη δημόσια επικοινωνία με ότι αυτή περιελάμβανε αναφορικά με τα ανοιχτά θέματα που έχουμε στην περιοχή.

Που είναι δυσεπίλυτα, ταυτόχρονα χρονίζουν κιόλας. Αυτό έχει να κάνει και με ευθύνη της Κυβέρνησης. Η οποία ολοκληρώνει πλέον 4 χρόνια θητείας. Θέλησε ο Πρωθυπουργός με μια … γκαζιά- επιτρέψτε μου την έκφραση- να επισκεφθεί συνολικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης. Όπως και έγινε».

Διαβάστε επίσης