• 4 Μαΐου 2024,

Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: « Ισχυροποιήθηκε το ρόστερ, προσωπική επιτυχία του Νίκου Αγγελόπουλου»

 Δημήτρης Σιώκης στους 93,7: «   Ισχυροποιήθηκε το ρόστερ, προσωπική επιτυχία του Νίκου Αγγελόπουλου»

Συνέντευξη γύρω από τις μεταγραφές που έγιναν αλλά  και για το στόχο που θα έχει  η γυναικεία ομάδα Βόλει του ΑΟΚ στη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, παραχώρησε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σιώκης.  Επίσης ο Καβαλιώτης τεχνικός ζήτησε τη στήριξη του κόσμου σε αυτή τη νέα προσπάθεια που ξεκινάει, παράλληλα εκθείασε την προσπάθεια του Νίκου Αγγελόπουλου στο χτίσιμο της ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2017-2018.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως μπορούμε να σχολιάσουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος για τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Δεν μας αγγίζει το πρόγραμμα, θα παίξουμε με όλους.  Είναι κάτι που καταφέραμε μετά από πολλά χρόνια.  Μετά από 17 χρόνια επιστρέψαμε στην Α2.

Θα δούμε ένα- ένα τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Θα κοιτάξουμε τους αντιπάλους και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή χρονιά.

Ερώτηση: Ποιες ομάδες δείχνουν ισχυροποιημένες σε μεταγραφικό επίπεδο;

Απάντηση: Τον πρώτο λόγο έχει η Νέα Βύσσα που έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές και έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ. Από εκεί και πέρα οι ομάδες της Θεσσαλονίκης  είναι πάρα πολύ δυνατές. Ο Ναύαρχος Βότσης βγήκε πρώτος αλλά δε δέχθηκε να ανέβει κατηγορία. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έπεσε από την Α1. Είναι ομάδες δυνατές.   Δεν έκαναν πολλές μεταγραφές αλλά φαίνεται ότι έχουν έτοιμα ρόστερ.

Στο Ναύαρχο Βότση πήγε και η Άννα Τσουκαλά με μορφή δανεισμού από τον ΑΟΚ.  Είναι με υποσχετική. Τα δικαιώματα των κοριτσιών τα κρατάμε εμείς.

Ερώτηση: Σε ποιο βαθμό ισχυροποιείται ο ΑΟΚ με τις μεταγραφές που έκανε;

Απάντηση: Σίγουρα ισχυροποιείται το ρόστερ. Είναι μια προσωπική επιτυχία του κ. Αγγελόπουλου του προέδρου της ομάδας.  Κατάφερε να έρθουν τα κορίτσια στην Καβάλα. Εδώ και ένα μήνα συζητάμε πολλές ώρες στο τηλέφωνο με πολλές παίκτριες.

Μιλήσαμε με πάνω από 40 παίκτριες εγώ και ο κ. Αγγελόπουλος.   Είδαμε τα πράγματα πως είναι. Είδαμε ποιες μπορούνε να μας ενισχύσουνε και σε ποιες θέσεις.

Το θέμα τώρα είναι να μπορέσει να γίνει το πάντρεμα μέσα στην ομάδα, μεταξύ των παικτριών.

Να μπορέσουμε να κατεβάσουμε το καλύτερο δυνατό σύνολο.

Επέστρεψε σε μας η Κατερίνα Νικολάου που ήταν με υποσχετική στην Αλεξανδρούπολη.   Επίσης η Ευθυκράτη πέρσι ήταν με υποσχετική από τη Χρυσούπολη ενώ φέτος ήρθε με ελεύθερη  μεταγραφή. Ανήκει πλέον στον ΑΟΚ.   Στο ρόστερ θα έχουμε κάποιες απώλειες με κορίτσια που θα είναι στη Γ` Λυκείου και θα «υπολειτουργούν» αλλά 2-3 σίγουρα θα είναι μέσα στην ομάδα.  Η προετοιμασία αρχίζει στις 21 Αυγούστου με τα κορίτσια που έχουμε εδώ στην Καβάλα ενώ από τις 1 Σεπτεμβρίου θα ενσωματωθούν και  οι μεταγραφές εκτός Καβάλας. Υπάρχει πιθανότητα και άλλης μεταγραφής.  Εξαρτάται από τα παιδιά που δώσανε Πανελλήνιες φέτος και θα περάσουν, ποια θα έρθουν στην Κομοτηνή.  Περιμένουμε και μια παίκτρια που μάλλον θα έρθει στην Καβάλα σαν φοιτήτρια και η οποία αγωνιζότανε στη Σάμο.

Μια ακραία που περιμένουμε να έρθει στην ομάδα μας.

Ερώτηση: Μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο συγκεκριμένο στόχο η είναι νωρίς ακόμη;

Απάντηση: Ο στόχος είναι η σωτηρία. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Θέλουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Δείξαμε ότι είμαστε μέσα στο χάρτη του Βόλει και μάλιστα πολύ δυνατά.  Με τις μεταγραφές ενισχύσαμε αυτή τη θέση. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε και σωθούμε φέτος, μετά θα καθιερωθούμε για πολλά χρόνια.   Αν περάσει αυτή η χρονιά και μείνουμε στην κατηγορία, νομίζω ότι το μέλλον θα μας ανήκει.

Ερώτηση: Θα υπάρχουν κάποιες προσθήκες στο προπονητικό τιμ;

Απάντηση:  Πάντα όλοι οι προπονητές δουλεύουμε όλοι μαζί στον ΑΟΚ.  Εχουμε 7 αγωνιστικά τμήματα ίσως έχουμε 8 στα νέα περίοδο.  Είμαστε πέντε άτομα που συνεργαζόμαστε άψογα.  Πιστεύω ότι θα έχω πάντοτε τη βοήθεια, όταν χρειαστεί.

Ερώτηση: Θα προσελκύσει κόσμο στην Α2 ο ΑΟΚ;

Απάντηση: Πιστεύω ότι μπορεί να φέρει κόσμο ο ΑΟΚ, στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Εχουμε το παρελθόν, πολλά χρόνια πριν, που γέμιζε το γήπεδο. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας ενισχύσει. Δεν θα είναι ακριβά τα εισιτήρια διαρκείας.  Είναι μικρό το ποσό όπως βέβαια και για το εισιτήριο του αγώνα.

Θα γίνει η κατάλληλη προβολή και θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια.

Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να σταθεροποιηθούμε σε μια μεγάλη κατηγορία, όπου βάση ιστορίας το αξίζει ο ΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης