• 25 Απριλίου 2024,

Ποιός Ramazotti ; Η Marica Pellegrinelli όλα τα λεφτά !

 Ποιός Ramazotti ; Η Marica Pellegrinelli όλα τα λεφτά !

Είναι με διαφορά η γυναίκα που προκάλεσε την μεγαλύτερη αίσθηση στις παραλίες της Μυκόνου το καλοκαίρι του 2017.

Πρόκειται για την δεύτερη σύζυγο του Eros Ramazotti την 30χρονη Marica που ξεχωρίζει κυρίως λόγω στυλ αφού όλα τα υπόλοιπα τα διαθέτει.

Συνδυάζει με φοβερό τρόπο το στυλ τον “αέρα” , το αλμπενί που λέμε ενώ μετά απο 2 παιδιά παραμένει σε μεγάλη φόρμα και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο μοντέλα της πασαρέλας πολύ μικρότερης ηλικίας.

Είναι το κορίτσι που έκλεψε την παράσταση φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες της Μυκόνου και είναι με διαφορά η καλύτερη γυναικεία παρουσία στο νησί που είναι αλήθεια οτι έχουν περάσει μέχρι σήμερα καιθα περάσουν μέχρι και τα τέλη του Σεπτέμβρη χιλιάδες γυναίκες που είναι αλήθεια οτι δεν περνάνε απαρατήρητες.

Κατά τα άλλα πάμε καλά και συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε τον καύσωνα που επιμένει και σίγουρα θα μας επηρεάζει και θα μας δυσκολεύει τα βράδια στον ύπνο μας μέχρι και την Παρασκευή.

Δροσιές αναμένουμε απο το Σάββατο και μετά.

Είναι αναμφισβήτητα το πιο σοβαρό κύμα καύσωνα και σε διάρκεια και σε ένταση που μας έδωσε παράλληλα και το στίγμα για το πως θα είναι οι καύσωνες των επόμενων καλοκαιριών.

Γιατί ο καύσωνας αυτός , ο “Εωσφόρος” όπως τον έχουν ονομάσει και οι επιστήμονες  δεν έχει καμμία σχέση με τους καύσωνες προ 15ετίας και 20ετίας.

Για τον λόγο αυτό και τότε τους καύσωνες οι επιστήμονες δεν τους δίνανε ονόματα όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια.

Δεν υπήρχε λόγος να δοθεί όνομα σε κάποιο φαινόμενο γιατί ήταν συνηθισμένο και ήπιο.

Τα τελευταία χρόνια και λόγω κυριώς της κλιματικής αλλαγής τα φαινόμενα είναι σαφώς πιο έντονα προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα και για τον λόγο αυτό οι επιστήμονες τα βαφτίζουν με διάφορα ονόματα για να τους θυμούνται.

Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι αν ο “Εωσφόρος” θα είναι το τελευταίο κύμα καύσωνα ή θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλος του καλοκαιριού και άλλο γιατί όλα παίζουν , ιδιαίτερα τον Αύγουστο που είναι και ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού.

Όπως πολλές φορές έχουμε δύο πανσέληνους τον Αύγουστο γιατί να μην έχουμε και δύο ή ακόμα και τρία κύματα καύσωνα;

Διαβάζουμε παντού σε όλα τα site οτι η εφορία όλο και βαθύτερα βάζει το χέρι της στους λογαριασμούς των ελλήνων φορολογούμενων πολιτών που έχουν χρέη και δεν τα έχουν ρυθμίσει.

Σε αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους δεν υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής.

Τους τα παίρνουν και τέλος το πανυγήρι.

Μήπως προχθές το βράδυ τα φώτα στους δρόμους της Καβάλας παρέμειναν σβηστά μέχρι κάποια ώρα για οικονομία και για να μην ζορίσουμε τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ και προκαλέσουμε κανά καινούργιο σκάσιμο ;

Το γράφω αυτό γιατί σχεδόν την ίδια ώρα τα φώτα στους δρόμους ανάψανε όλα μαζί σαν κάποιος να πάτησε το διακόπτη.

Χώρισε και η Ράνια η Θρασκιά και μας έχει τρελάνει και αυτή στις αναρτήσεις.

Αναρτήσεις με ένα βαθύτερο νόημα και μηνύματα προ κάθε κατεύθυνση.

Πάντως η Ράνια Θρασκιά που εκτός απο δημοσιογράφος είναι και ψυχολόγος φαίνεται οτι ζορίζεται να διαχειριστεί τον χωρισμό με την σύζυγος της με τον οποίο και ήταν περίπου 10 χρόνια μαζί.

Η Ντάσα Ζούκοβα είναι η γυναίκα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς η οποία χωρίζει απο τον Ρώσο κροίσο και θα πάρει και ένα σωρό λεφτά προκειμένου αυτό το διαζύγιο να είναι βελούδινο.

Σε αυτά τα ζευγάρια να ξέρετε ότι όλα λύνονται με το χρήμα.

Οταν υπάρχει χρήμα υπάρχει και βελούδο.

Οι χωρισμοί είναι άγριοι όταν δεν υπάρχει δίφραγκο ούτε για ταξί.

Απο το απόγευμα της Παρασκευής και ενόψει του εορτασμού της 15Αύγουστου και η Καβάλα κατεβάζει ρολά και οι όσοι μείνουν θα εγκατασταθούν σε κάποια παραλία ιδιαίτερα αν συνεχιστούν αυτές οι υψηλές θερμοκρασίες.

Η ψησταριά στο πορτ μπαγκάζ τα κάρβουνα μπροστά στα πόδια του συνοδηγού και άϊντε μάτια μου γλυκά , που λέει και το τραγούδι πριν να είναι πια αργά.

Την Κυριακή 13 Αυγούστου το πρώτο επίσημο φιλικό του ΑΟΚ με τον ΠΑΟΚ στις 20:00 στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Ο Κώστας Ανυφαντάκης μοντάρει τον νέο ΑΟΚ που δεν θα έχει καμμία σχέση με τον ΑΟΚ των προηγούμενων ετών.

Φέτος ο ΑΟΚ θα έχει μια ομάδα νεανική φρέσκια και κανταγωνιστική που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Και στην τελική ρε λεβέντες έχουμε δοκιμάσει το μοντέλο με τους φτασμένους και ακριβούς παίκτες και δεν μας βγήκε.

Ας δοκιμάσουμε και κάτι άλλο.

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί εκτός απο δύσκολοι , ύποπτοι και ύπουλοι είναι και ιδιαίτερα θερμοί λόγω καύσωνα.

Ας ελπίσουμε οτι τα επόμενα 24ωρα ο καιρός θα είναι πιο δροσερός.

με το 1 με το 2 με το 3 :

 

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης