• 19 Απριλίου 2024,

Δημήτρης Σίτσας: « Αξιέπαινος άνθρωπος ο κ. Χατζημεστής, κάναμε σπουδαίο παιχνίδι»

 Δημήτρης Σίτσας: «  Αξιέπαινος άνθρωπος ο κ. Χατζημεστής, κάναμε σπουδαίο παιχνίδι»

Δηλώσεις στο ραδιόφωνο της Πρωινής έκανε ο προπονητής του Αετού Δημήτρης Σίτσας για τη νίκη της ομάδας του με τον Ορφέα Ξάνθης, την οποία χαρακτήρισε δίκαιη. Επίσης συνεχάρη τον Μπάμπη Χατζημεστή για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει στο στρατόπεδο της ομάδας του Ορφέα.

Αναλυτικά.

Για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης: «  Ηταν δίκαιη η επικράτηση του Αετού αφού ήμασταν πολύ καλοί στο κομμάτι της τακτικής. Βγήκαμε πολύ καλά στις αντεπιθέσεις.  Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας εκτός έδρας. Τα παιδιά έχουν σθένος και το δείχνουν. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες στον όμιλο.  Μάλιστα πιστεύω ότι ο Ορφέας Ξάνθης έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε όμως εμείς να έχουμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε μεγάλη κατοχή μπάλας στο πρώτο μέρος. Δεν σταματήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ.  Είναι δίκαιο κατά ένα μεγάλο ποσοστό το αποτέλεσμα και μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να βλέπουμε πιο καθαρά την παραμονή μας.  Μόνο όταν θα είμαστε μαθηματικά σωμένοι θα μπορούμε να χαιρόμαστε για την επίτευξη του στόχου».

Για τη φιλοξενία του Ορφέα Ξάνθης: « Υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει τα πάντα στον Ορφέα Ξάνθης και αξίζει πολλά συγχαρητήρια για τον κόπο του και την τρέλα του που την πληρώνει.  Μιλάμε για τον κ. Χατζημεστή.  Νομίζω ότι ο κόσμος της Ξάνθης πρέπει να τον βοηθήσει όσο μπορεί, στο μέτρο του δυνατού.  Είναι ένας αξιέπαινος άνθρωπος που κρατάει μια ομάδα μόνος του.

 

 

Διαβάστε επίσης