• 25 Απριλίου 2024,

Γιάννης Χατζηιωαννίδης: « Πιστός υπηρέτης του Νέστου αλλά δεν έχω χρόνο»

 Γιάννης Χατζηιωαννίδης: « Πιστός υπηρέτης του Νέστου αλλά δεν έχω χρόνο»

Δηλώσεις για την ισοπαλία του Νέστου στην έδρα του Μ. Α Καρπερής έκανε στους 93,7 ο προπονητής Γιάννης Χατζηιωαννίδης που τόνισε ότι έλειψε από την ομάδα του το γρήγορο γκολ. Οσον αφορά το δικό του μέλλον στον πάγκο του Νέστου, είπε ότι λόγω έλλειψης χρόνου είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με τον Μ. Α Καρπερής;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο αφού έγινε σε πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που  δεν σταμάτησε  καθόλου.

Οι δυο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.  Εμείς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χάσαμε μερικές σημαντικές ευκαιρίες. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ που το ζητούσαμε. Όσο περνούσε η ώρα το άγχος μεγάλωνε παρά το γεγονός ότι μέχρι ακόμη και το 95` οι ευκαιρίες ερχόταν η μια πίσω από την άλλη. Δεν είχαμε το καθαρό μυαλό να κάνουμε το εύκολο γκολ. Κάπου εκεί χάθηκε το παιχνίδι.

Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά κρατάμε την ισοπαλία. Σε αυτά τα παιχνίδια όταν δε μπορείς να τα κερδίσεις καλύτερα είναι να μη χάνεις κιόλας.

Ερώτηση: Υπάρχουν παράπονα του Νέστου από τη διαιτησία;

Απάντηση:  Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Εμείς τα βλέπουμε αλλιώς απ` έξω και ο διαιτητής διαφορετικά από μέσα. Θα μπορούσε σε μια περίπτωση να είχαμε ένα πέναλτι. Δεν ξέρω σε τι οπτική γωνία ήταν ο διαιτητής. Δυστυχώς δεν το είδε και δεν μας το έδωσε. Δεν είχε κάποιο λόγο, μάλλον το νεαρό της διαιτησίας δεν το βοήθησε γι` αυτό το ματς. Οι αποφάσεις του δυστυχώς ήταν αρνητικές για μας.

Ερώτηση:  Συζήτησες με τη διοίκηση; Θα συνεχίσεις στον πάγκο της ομάδας του Νέστου;

Απάντηση: Αυτή τη στιγμή η διοίκηση ψάχνει και έχει συζητήσεις με άλλους προπονητές. Για μένα θα ήταν καλό να απεγκλωβιστώ από το δύσκολο έργο του πρώτου προπονητή. Δεν έχω χρόνο. Η Γ` Εθνική έχει απαιτήσεις και πρέπει να έχεις χρόνο να δουλέψεις. Καλώς η κακώς εγώ δεν έχω το χρόνο και θα ήθελα να απεγκλωβιστώ το συντομότερο δυνατό. Βέβαια όσο με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εκεί. Πιστός «υπηρέτης» .   Από το 1993 είμαι πιστός «εργάτης» του Νέστου.

 

Διαβάστε επίσης