• 20 Απριλίου 2024,

Δήμος Νέστου: Την Τρίτη 9 Ιουνίου ξεκινάει η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ

 Δήμος Νέστου: Την Τρίτη 9 Ιουνίου ξεκινάει η διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Ν.Π.Δ.Δ. ΕΥνεστία Δήμου Νέστου στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων παντοπωλείου και Βασικής Υλικής Συνδρομής από την Τρίτη 09 Ιουνίου έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου κατά τις ώρες 8:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στον χώρο διανομής προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ, που βρίσκεται στην πλατεία Μακεδονίας (απέναντι από το ΚΤΕΛ).

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την μέρα και ώρα προσέλευσης τους, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή συνωστισμού , σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας από τον Covid -19 .

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα και οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π. ή δημόσια υπηρεσία) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

  (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης