• 26 Απριλίου 2024,

Διότι όλοι οι Αη Βασίληδες δεν έρχονται απο την Καισαρεία …

 Διότι όλοι οι Αη Βασίληδες δεν  έρχονται απο την Καισαρεία …

Να έχετε υπόψη σας οτι μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν πλέον οι Αη Βασίληδες που δεν έρχονται απο την Καισαρεία αλλά από κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη.

Τους Αη Βασίληδες της Καισαρείας νομίζω οτι τους έχουμε ψιλοβαρεθεί αφού όλα αυτά τα χρόνια το παραμύθι των Χριστουγέννων είναι χτισμένο πάνω τους.

Αφήστε που αρκετές γεννιές πλέον τον Αη Βασίλη τον έχουν μάθει απο τις διαφημίσεις τις τηλέοπτικές της coca cola.

Σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις της cocacola ο Αη Βασίλης είναι το κεντρικό πρόσωπο ο οπίος αντί για γάλα πίνει τι άλλο;

Μία coca cola !

Για τον λόγο αυτό λοιπόν και εμείς φέτος επιλέγουμε τον δικό μας Αη Βασίλη και ας μην έρθει απο την Καισαρεία.

Ο δικός μας μπορεί να έρθει απο την Αυστραλία και για τον λόγο αυτό να φοράει μαγιό !

Είναι τόσοι πολλοί οι Αη Βασίληδες που μπορείτε να επιλέξετε τον δικό σας , αυτόν που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο.

 

Έβλεπα προχθές σε ένα δελτίο ειδήσεων πλάνα απο την ομιλία του Τσίπρα στην Θεσ/νίκη για το Μακεδονικό και του Κυριάκου Μητσοτάκη απο το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ένα συνέδριο συσπείρωσης θα το χαρακτήριζα λίγους μήνες πριν την τελική αναμέτρηση της κάλπης.

Όπως και το να το κάνουμε απο όπου και αν το δούμε δεν έχει ρε παιδιά καμμία σχέση ο “φρέσκος” Τσίπρας με το “ξαναζεσταμένο φαγητό” τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Επειδή τα πλάνα και απο τις δύο ομιλίες πέφτανε εναλλάξ αναπόφευκτα ο θεατής έπεφτε και αυτός με την σειρά του στο τρυπάκι της σύγκρισης που έβγαζε νικητή τον Τσίπρα.

Έλεγε ο Μητσοτάκης οτι 6 πρωθυπουργοί πριν τον Αλέξη Τσίπρα αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτά που υπέγραψε στις Πρέσπες ο Αλέξης Τσίπρας.

Ισως και μόνο για αυτό αγαπητέ μου Κυριάκο να αξίζει μία ακόμα θητεία ο Τσίπρας γιατί ήταν ο πρωθυπουργός που δεν πέταξε στον επόμενο την “καυτή πατάτα” του Μακεδονικού όπως έκαναν οι προηγούμενοι.

Αυτό που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι προηγούμενοι έξι το κάνει σήμερα αυτός.

Και δεν είναι μόνο αυτό.

Ο διαχωρισμός εκκλησίας – κράτους που επίσης δεν τολμούσε κανείς να ανοίξει αλλά τέλος και η έξοδος της χώρας απο τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ κάτι που επίσης δεν κατάφεραν οχι οι 6 αλλά οι 3 προηγούμενοι Γιώργος Παπανδρέου , Λουκάς Παπαδήμας (ως υπηρεσιακός) και Αντώνης Σαμαράς.

Αυτή είναι η αλήθεια  που δεν βλέπουν αυτοί που δεν θέλουν να την δούνε.

Αφήστε που ο Κυριάκος προχθές απο το βήμα του Συνεδρίου άρχισε να μπαίνει και αυτός στο παιχνίδι των υποσχέσεων και των παροχών προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να απαντήσει στις παροχές του Τσίπρα που φαίνεται οτι έχουν αρχίσει να πιάνουν τόπο αφού οι η διαφορά της ψαλίδας ανάμεσα στην πρώτη Νέα Δημοκρατία και τον δεύτερο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να κλείνει.

 

Μεγάλο πρόβλημα οι πτώσεις της τάσης στο ηλεκτρικό ρεύμα που είναι συχνές και δημιουργούν προβλήματα.

Προχθές Σάββατο δύο φορές έπεσε η τάση προκαλώντας ένα σωρό προβλήματα σε ένα σωρό νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Η ΔΕΔΔΗΕ πρέπει να μας πεί επιτέλους που οφείλονται αυτές οι πτώσεις τάσης που είναι πιο επικίνδυνες για ζημιές απο τις κανονικές διακοπές ρεύματος.

 

Πρώτη Κυριακή του μήνα με ανοιχτή την αγορά αλλά και λίγο κόσμο αφού η βροχή έπεφτε τουλούμι και ο κόσμος προτίμησε την ζεστασιά του σπιτιού απο τις βόλτες μέσα στην βροχή.

Ευχόμαστε οι δύο επόμενες που επίσης η αγορά θα είναι ανοιχτή ο καιρός να είναι καλύτερος και τουλάχιστον να μην βρέχει.

Η βροχή είναι το πρόβλημα το μεγάλο που δυσκολεύει τις μετακινήσεις μας.

 

Λοιπόν αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας γιατί οι καιροί παραμένουν εκτός απο εορταστικοί , πονηροί και ύπουλοι.

Είμαστε σίγουροι οτι όλα θα πάνε καλά αλλά θέλουμε να έχουμε και το νου μας .

Παραμένουμε αισιόδοξοι και επιμένουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Θα τα ξαναπούμε και πάλι αύριο το πρωί.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Διαβάστε επίσης