• 21 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΔΙΠΑΕ Καβάλας: Συνεχίζονται οι δράσεις συνεργασίας του Τμήματος Χημείας με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης

 ΔΙΠΑΕ Καβάλας: Συνεχίζονται οι δράσεις συνεργασίας του Τμήματος Χημείας με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης

Φωτογραφία αρχείου

2nd GSW INTERNATIONAL SCHOOL “Towards a Green and Sustainable World”


Το Τμήμα Χημείας του ΔΙ.ΠΑ.Ε. σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, διοργανώνει το Δεύτερο Διεθνές Σχολείο, από 09-29 Φεβρουαρίου 2024, με θέμα “Towards a Green and Sustainable World”.

Από τις 12 μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου, το Τμήμα Χημείας υποδέχεται στην Καβάλα τρεις καθηγητές από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, στα πλαίσια της συνδιοργάνωσης του 2ου Διεθνούς Σχολείου «Towards a Green and Sustainable World».

21 φοιτητές του Τμήματος Χημείας παρακολουθούν το Διεθνές Σχολείο με μεικτές τεχνικές σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, εξ αποστάσεως και δια ζώσης, συμμετέχουν στις ομάδες εργασίας και μετά από αξιολόγηση θα λάβουν πιστοποίηση καθώς και 3 ECTS.

Η έναρξη της δια ζώσης φάσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12/2 στις 15.00 στην αίθουσα GRID του Τμήματος Χημείας. Το Διεθνές Σχολείο συνδιοργανώνεται για δεύτερη χρονιά, ενώ αποτελεί μια από τις κομβικές δράσεις συνεργασίας του Τμήματος Χημείας με το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης. Επικεφαλής της πρωτοβουλίας είναι η καθηγήτρια κ. Ελένη Αποστολίδου.

Πληροφορίες:

Dr Maria ROUSSI

Teaching staff

Dpt of Chemistry

International Hellenic University

+30 2510 462 136

Kavala Campus

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης