Διπλή εκδήλωση αύριο Κυριακή του Συλλόγου Εβριτών

 Διπλή εκδήλωση αύριο Κυριακή του Συλλόγου Εβριτών

Διπλή εκδήλωση θα πραγματοποιήσει την Κυριακή στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου ο Σύλλογος Εβριτών Καβάλας. Περίπου 160 χορευτές όλων των ηλικιών θα χορέψουν στην καθιερωμένη εκδήλωση του Συλλόγου που πραγματοποιείται με συνοδεία ζωντανής μουσικής στην αρχή του καλοκαιριού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στις 11:00 αύριο το πρωί θα παρουσιαστεί η παιδική παράσταση και στις 7:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα παρουσιαστεί η παράσταση των ενηλίκων. Στην απογευματινή παράσταση θα συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ελευθερών. Στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου θα λειτουργήσει επίσης έκθεση ζωγραφικής των παιδικών τμημάτων του Συλλόγου Εβριτών. Η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί για την υποστήριξη το δήμο Καβάλας και την αντιπεριφέρεια Καβάλας.

Για το υπόλοιπο του καλοκαιριού ο Σύλλογος Εβριτών προγραμματίζει συμμετοχή σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 9 Ιουνίου στην Κομοτηνή και 30 Ιουνίου στην Ξάνθη, 2 Ιουλίου στο αρχαίο θέατρο Φιλίππων. Ενώ προγραμματίζονται συμμετοχές σε επιπλέον εκδηλώσεις, και η πραγματοποίηση δύο εκδρομών. 24 έως 30 Αυγούστου σε φεστιβάλ στο Μαυροβούνιο, 6 και 7 Σεπτεμβρίου στην πόλη των Σερρών.

Διαβάστε επίσης