Δωρεά κουραμπιέδων κάτι σαν επιβράβευση για τη βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο 

 Δωρεά κουραμπιέδων κάτι σαν επιβράβευση για τη βελτίωση της κατάστασης στο Νοσοκομείο 

Μικρά νούμερα σχετικά με την πορεία του Νοσοκομείου Καβάλας στην πανδημία και στα περιστατικά κορωνοϊού παρουσίασε ο διοικητής του Νοσοκομείου Ντίνος Κλειτσιώτης.

Μίλησε το πρωί της Τρίτης στο ραδιόφωνο της Πρωινής και επιβεβαίωσε ότι την προηγούμενη μέρα οι ασθενείς στην κλινική κορωνοϊού του Νοσοκομείου ήταν 66. Ιδιαίτερα λίγοι σε σχέση με τον αριθμό των ίδιων ασθενών τις προηγούμενες ημέρες και εβδομάδες. Σύμφωνα με τον Ντίνο Κλειτσιώτη όλα γενικά τα περιστατικά λιγόστεψαν.

Είναι γεγονός –τόνισε- μία αισθητή μείωση.

Παρόλα αυτά συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός και ούτε πρέπει να υπάρξει. Αυτό το τόνισε ιδιαίτερα για την περίοδο των εορτών. Σύμφωνα με το διοικητή του Νοσοκομείου η πτωτική τάση μάλλον θα συνεχιστεί.

Αρκεί –συμπλήρωσε-  να τηρήσουμε τα μέτρα. Χαρακτήρισε άκρως απαραίτητο το εμβόλιο και είπε ότι από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Καβάλας μέχρι και το μεσημέρι της Δευτέρας 21 Δεκέμβρη δήλωσαν ότι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο ποσοστό 60 έως 65%.

Το ποσοστό προέβλεψε θα αυξηθεί κι άλλο. Είπε μάλιστα ότι οι γιατροί ειδικότερα δηλώνουν ότι θα κάνουν το εμβόλιο σε ποσοστό σχεδόν 100%.  «Ιστορικά τα εμβόλια έσωσαν ζωές, αυτό θα γίνει και τώρα» είπε ο Διοικητής του Νοσοκομείου.

Ευχαρίστησε την εταιρεία Χρυσανθίδης Βικελίδης επειδή έκανε δωρεά σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου από ένα κουτί κουραμπιέδες. Συνολικά μοιράστηκαν στους εργαζόμενους περίπου 1.000 τέτοια κουτιά. Η δωρεά υλοποιήθηκε προχθές Δευτέρα.

Διαβάστε επίσης