Προγραμματισμός διαδικτυακών δράσεων από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

 Προγραμματισμός διαδικτυακών δράσεων από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας προγραμματίζει διαδικτυακές καλλιτεχνικές δράσεις, τις οποίες θα παρουσιάσει αναλυτικά το προσεχές διάστημα.

Αυτές θα γίνουν αμέσως μετά τις γιορτές. Αυτά ανακοίνωσε με δηλώσεις του στην Πρωινή  ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωκράτης Μποζούδης. Σημείωσε ότι το ΔΗΠΕΘΕ επηρεάστηκε από τον κορωνοϊό και την πανδημία και σχολίασε λέγοντας ότι «…δεν φαίνεται να γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που ισχύει σήμερα μέχρι το καλοκαίρι».

Για αυτό και η παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ «Γυάλινος κόσμος» θα προετοιμαστεί για να παρουσιαστεί στο διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα και με τον ίδιο τρόπο θα παρουσιαστούν μικρές αφηγήσεις ή μικρά θεατρικά έργα. Ενδέχεται -είπε ο κ. Μποζούδης- η παρουσίαση αυτής της δουλειάς να γίνει και από ραδιοφωνικούς σταθμούς. Υποσχέθηκε και άλλες παρόμοιες δράσεις για το υπόλοιπο του χειμώνα και την άνοιξη.

Σύμφωνα με το Σωκράτη Μποζούδη και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ξαφνιάστηκε από την κατάσταση που για καιρό δεν έχει καμία βελτίωση. Υπάρχει λοιπόν –είπε- σχεδιασμός διαδικτυακών δράσεων αλλά και ένας μακροπρόθεσμος σχεδιασμός για το επόμενο φεστιβάλ Φιλίππων. «Είναι μία γενικότερη εκτίμηση ότι μέχρι το καλοκαίρι η κατάσταση θα έχει βελτιωθεί σημαντικά και έτσι οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις πιθανότερο είναι να γίνουν κανονικά» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης