• 6 Μαΐου 2024,

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει κάνε μία έξοδο μεγάλη !

 Δώσε ένα τέλος να αρμόζει κάνε μία έξοδο μεγάλη !

Όταν ρίχνεις μια ματιά στο ημερολόγιο και λέει 29 Αυγούστου το μυαλό όλων πάει στο φινάλε και σε μία έξοδο μεγάλη από ένα καλοκαίρι που είχε αρκετά μπερδέματα.

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει που λέει και το τραγούδι, κάνε μία έξοδο μεγάλη.

Αυτό θα κάνουμε και όλοι εμείς που πάντα θέλουμε στα καλοκαίρια μας το καλύτερο φινάλε γιατί από όλες τις καλοκαιρινές γεύσεις αυτή που μένει περισσότερο είναι η τελευταία.

Όσο αφορά τον καιρό έχει δροσίσει αρκετά και θα δροσίσει και άλλο.

Καλοκαιρινό θα είναι σίγουρα και το πρώτο 15νθήμερο του Σεπτέμβρη ενώ τα ημερομήνια για τον φετινό χειμώνα προβλέπουν  Οκτώβριο και Νοέμβριο καλές θερμοκρασίες αλλά πολλές βροχές καταιγίδες και χαλάζια.

Αυτά προβλέπουν τα ημερομήνια που σπάνια πέφτουν έξω.

Φαίνεται ότι και ο φετινός χειμώνα θα είναι Φθινοπωρινός αλλά θα πρέπει να προσέξουμε τις βροχές και τις καταιγίδες που σε αρκετές περιπτώσεις θα αγγίζουν τα όρια των ακραίων φαινομένων.

Για άλλο ένα χειμώνα έρχεται πολύ νερό.

 

Η ανάρτηση – παράπονο της Άννας Βερούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB για το γεγονός ότι δεν πρσκαλέστηκε από κανέναν στα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου “Βερούλειου” αν και έτυχε να βρίσκεται την περίοδο αυτή  στην Καβάλα  δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Όπως δεν έτυχε τόσα χρόνια να θυμηθεί η ίδια την Καβάλα και το “Βερούλειο στάδιο” που έχει το όνομα της έτσι ακριβώς δεν έτυχε να την θυμηθεί και  η Καβάλα στα εγκαίνια του γηπέδου.

Πρώτα ξέχασε η Βερούλη την Καβάλα και μετά η Καβάλα την Βερούλη.

Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι.

Τόσα χρόνια η Βερούλη η Άννα δεν έχει κάνει τίποτα για την γεννέτειρα της  που την τίμησε δίνοντας το όνομα της σε ένα ιστορικό γήπεδο και την θυμήθηκε στα εγκαίνια του νέου ανακαινισμένου “Βερούλειου” ;

Άδικο το παράπονο σας κ. Άννα Βερούλη.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νου σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης