• 18 Μαΐου 2024,

Double εγκεφαλικό !!!

 Double εγκεφαλικό !!!

Το λιγότερο που μπορεί να πάθει κάποιος ακούγοντας την Μέρκελ να μιλά στο Γερμανικό κοινοβούλιο και να ευχαριστεί απο το βήμα τον Σόϊμπλε η συμβολή του οποίου απέτρεψε την Ελλάδα απο τα χειρότερα και βοήθησε την χώρα να ξεπεράσει την κρίση είναι dοuble εγκεφαλικό.

Πως λέμε double burger  …

Η καγκελάριος της Γερμανίας αναφερόταν στην κρίση του καλοκαιριού που αγγίξαμε το GREXIT και θέλει να μας πείσει οτι αν δεν ήταν ο Σόϊμπλε σήμερα μπορεί η Ελλάδα να μην ήταν κάτω απο την ομπρέλα της Ε.Ε.

Δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν τον θεό τους και όπως έχετε καταλάβει πλέον έχουν αρχίσει και παραμυθιάζονται μεταξύ τους.

Απορώ πως δεν λύθηκαν στα γέλια οι βουλευτές απο κάτω ακούγοντας την Μέρκελ να ευχαριστεί τον υπουργό οικονομικών της κυβέρνησης της για την συμβολή του στην επίλυση της Ελληνικής κρίσης.

Μήπως να του φτιάξουμε στο Σύνταγμα του Σόϊμπλε και ένα αδριάντα ;

Ξέρω εγώ , αυτοί είναι ικανοί για όλα.

Μπορεί στα επόμενα προαπαιτούμενα να μας φέρουν και κανά τέτοιο αίτημα.

“Ασε τον θείο και πιάσε το Τζόκερ” είναι η δουλειά.

Η πρόβα τζενεράλε για τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία ήταν τόσο πετυχημένη που μπορεί μετά το πέρας της εκλογικής αναμέτρησης για την ανάδειξη νέου αρχηγού να αφήσουν τις κάλπες στην θέση τους μήπως και το ΠΑΣΟΚ θέλει να κάνει καμμιά παρόμοια εκλογική διαδικασία.

Τέτοια επιτυχία στην πρόβα τζενεράλε μην πάει χαμένη.

Τώρα που βρήκαμε σύστημα που να αντέχει και να είναι αξιόπιστο ας γίνει ένα κάλεσμα σε όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θέλουν να κινήσουν διαδικασίες εκλογής στο εσωτερικό  του κόμμματος τους να αρπάξουν την ευκαιρία.

Ο πρόεδρος της ΕΚΤ ο Ντράγκι δήλωσε οτι προυπόθεση για να έρθουν επενδύσεις στην Ελλάδα είναι η ρύθμιση των κόκκινων δανείων.

Αντί να πεί οτι προυπόθεση για να έρθει κάποιος να επενδύσει στην Ελλάδα είναι η ρύθμιση του χρέους αυτός μας την πάει αλλού την δουλειά γιατί βλέπει την ελληνική κρίση απο την δική του οπτική γωνία.

Απο χθες Τρίτη σύμφωνα με την ΕΜΥ το κρύο σφίγγει ακόμα περισσότερο και τελειώνουν τα καλαμπούρια.

Φαίνεται οτι την περίοδο των Χριστουγέννων θα πέσει πολύ ξύλο απο το κρύο.

Τρείς όρους έχει βάλει ο Πούτιν στον Ερντογάν αν θέλει ο πρώτος να ξεχάσει την΄κατάρριψη του μαχητικού ο δεύτερος.

Ο πρώτος όρος είναι ζητήσει ο Ερντογάν συγνώμη, ο δεύτερος να βρεθούν οι υπαίτιοι της κατάρριψης και ο τρίτος να πληρώσει σε χρήμα την ζημιά που υπέστη η Ρώσικη οικονομία απο την κατάρριψη.

Πως , πως , πως , πως …

Σιγά  μην κάνει οτιδήποτε απο αυτά που ζήτησε ο Πούτιν ο εγωϊστής Ερντογάν που το μόνο που έχει στο μυαλό του τα τελευταία χρόνια είναι να γίνει ένας σύγχρονος ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ.

Λοιπόν λεβέντες αυτά και για σήμερα.

Να είστε καλά και να έχετε το νού σας και τα μάτια σας 14.

Σίγουρα τα καλύτερα είναι μπροστά μας και μην χάνετε το κουράγιο και τον αυθορμητισμό σας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης