• 4 Μαΐου 2024,

Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό από τον Λεωνίδα Παππά

 Δριμεία κριτική στον Πρωθυπουργό από τον Λεωνίδα Παππά

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε το πρωί της Τρίτης ο συμπολίτης δικηγόρος και αντιδήμαρχος του Δήμου Καβάλας Λεωνίδας Παππάς.

Τούτη τη φορά σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις, προερχόμενος άλλωστε από τα στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ που δραστηριοποιούνται αρκετά το τελευταίο διάστημα.

Σχετικά με τις παρακολουθήσεις και όσα έγιναν και αφορούν τον επικεφαλής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη, ο Λεωνίδας Παππάς είπε:

«Με την ανακοίνωση και δήλωση του τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός εκτιμώ ότι δεν έπεισε ούτε καν τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Πλέον πρέπει να επιδιώξουμε να πληροφορηθούμε μήπως γινόταν και άλλες παρακολουθήσεις τηλεφώνων εκτός από αυτήν στο τηλέφωνο του Νίκου Ανδρουλάκη. Που είναι βέβαιο ότι παρακολουθούνταν. Δυστυχώς γυρνάμε σε σκοτεινές πλευρές του παρελθόντος.

Το ΠΑΣΟΚ ζητά να διαλευκανθεί η υπόθεση μέχρι το τέλος. Λένε ότι η παρακολούθηση του τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ήταν νόμιμη. Ήταν άραγε; Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι χειρισμοί του θέματος από πλευράς κυβέρνησης δημιουργούν συνθήκες ενός τραγικού αυτογκόλ. Όλη αυτή η ιστορία αποδεικνύει επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κανένα σημείο επαφής με τη Νέα Δημοκρατία. Κι ας έλεγαν κάποιοι μέχρι και πρόσφατα ότι είναι σίγουρο ότι τα δύο κόμματα θα συγκυβερνήσουν. Η πραγματικότητα δείχνει το αντίθετο εντελώς και αποκαθιστά την πολιτική αλήθεια. Εκτιμώ ότι το επόμενο διάστημα για το θέμα θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις».

Μία μέρα νωρίτερα δηλαδή τη Δευτέρα και ενώ πάντα ήταν επίκαιρο το θέμα των παρακολουθήσεων κινητών τηλεφώνων, ο Λεωνίδας Παππάς έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Αμήχανος, ανακόλουθος, αναξιόπιστος. Άλλαξε το «αφήγημά» του 3 φορές μέσα σε 10 μέρες. Το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Αυτοπροβάλλεται ως εγγυητής των θεσμών, αλλά ο ίδιος συστηματικά και σκόπιμα τους απογυμνώνει.

Κάνει λόγο για τυπικά νόμιμη παρακολούθηση-υποκλοπή Έλληνα ευρωβουλευτή και αρχηγού κόμματος. Τρομακτικό πολιτικό και θεσμικό ολίσθημα.Ούτε κεντρώος είναι, ούτε μετριοπαθής, ούτε «άριστος» ούτε θεμελιωτής ενός επιτελικού κράτους. Ο κύριος Μητσοτάκης, δυστυχώς, είναι ένας συντηρητικός πολιτικός παλαιάς κοπής με ακραία παλαιοκομματικά συμπλέγματα».

Διαβάστε επίσης