Δύο ρευματοκλοπές και άλλα από το αστυνομικό δελτίοΣυνελήφθη την 14-2-2019 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, 20χρονος αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 65 και 53 ετών, διότι όπως προέκυψε, προέβαιναν σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τους μετρητές παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στις οικίες τους, σε οικισμούς της Καβάλας.

Συνελήφθησαν την 14-2-2019 το βράδυ, στη Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου, τρείς αλλοδαποί, ηλικίας 30, 22 και 21 ετών, διότι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 22χρονος στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

eXTReMe Tracker