Δύσκολα πιστεύεις ότι επρόκειτο για λάθος

 Δύσκολα πιστεύεις ότι επρόκειτο για λάθος

Πρωτοφανές είναι πραγματικά το ζήτημα που ανέκυψε τις προηγούμενες ημέρες στη δημοτική παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα «Ανάσα για το δήμο». Δεν έχει προηγούμενο το λάθος που παραδέχθηκε ότι διέπραξε ο συνεργάτης της κ. Τσανάκα, ο Μπάμπης Δράκος. Κατά τη συγκέντρωση των δικαιολογητικών και την κατάθεση των ονομάτων του ψηφοδελτίου, ο κ. Δράκος παραδέχθηκε ότι ξέχασε να συμπεριλάβει μεταξύ των υποψηφίων συμβούλων στο τοπικό συμβούλιο Ζυγού και το όνομα της Βούλας Μαυρίδου (φωτογραφία).

Το θέμα ανέκυψε το απόγευμα της Τρίτης με ανάρτησης της Βούλας Μαυρίδου, η οποία κατηγόρησε τον κ. Δράκο ότι σκόπιμα δεν περιέλαβε το όνομά της μεταξύ των υποψηφίων του τοπικού συμβουλίου Ζυγού. Ο Μπάμπης Δράκος από την πλευρά του έκανε λόγο για προσωπική του αμέλεια. «Πρόκειται για ξεκάθαρη περίπτωση δικού μου λάθους» δήλωσε ο κ. Δράκος, δύσκολα ωστόσο κάποιος μπορεί να πιστέψει την εξήγησή του.

Άλλοι συνεργάτες της κ. Τσανάκα επιμένουν ότι πρόκειται για λάθος. Όσοι όμως γνωρίζουν τη διαδικασία υποστηρίζουν ότι τεχνικά και διαδικαστικά είναι δύσκολο να διαπραχθεί ένα ανάλογο σφάλμα. Η Βούλα Μαυρίδου που μίλησε στην ΠΡΩΙΝΗ, γνωρίζοντας τις δηλώσεις του Μπάμπη Δράκου, τόνισε ότι δεν πείθεται. Επέμενε δε στους ισχυρισμούς της ότι αδικήθηκε. Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, κατά την εκτίμησή της παίχθηκε παιχνίδι πίσω από την πλάτη της. Μάλιστα δεν εξαίρεσε των ευθυνών ακόμη και την ίδια τη δήμαρχο.

Λόγια του κόσμου, που δεν αποκλείεται όμως να έχουν σχέση με την πραγματικότητα, περιγράφουν ένα έντονο παρασκήνιο γύρω από την υποψηφιότητα της Βούλας Μαυρίδου. Λένε δηλαδή ότι η κ. Μαυρίδου ως υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο Ζυγού είχε την αντίδραση του κ. Βουδούρη, σημερινού προέδρου και εκ νέου υποψηφίου με την παράταξη της κ. Τσανάκα. Βάσει των ίδιων ανεπίσημων ισχυρισμών, προηγήθηκαν αρκετά επεισόδια του ίδιου «σήριαλ». Πρόκειται για σενάρια, που όπως διαβάζουμε σε ανάρτηση της κ. Μαυρίδου τα αποδέχεται και η ίδια προσωπικά.

 

 

Διαβάστε επίσης