• 30 Απριλίου 2024,

Γιορτινή και προεκλογική ατμόσφαιρα στα ΚΑΠΗ

 Γιορτινή και προεκλογική ατμόσφαιρα στα ΚΑΠΗ

Γιορτινή και ταυτόχρονα προεκλογική ήταν η ατμόσφαιρα που επικράτησε χθες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Καβάλας. Άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή εκδήλωση, με αφορμή το καθιερωμένο τσούγκρισμα των αυγών και τον εορτασμό της γιορτής «Μητέρας-Πατέρα».

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, οι συνεργάτες της, αλλά και υποψήφιοι του συνδυασμού της βρέθηκαν χθες στο ΚΑΠΗ Βύρωνα, στο ΚΑΠΗ Ποταμουδίων και το μεσημέρι στο ΚΑΠΗ των Κρηνίδων. Η κ. Τσανάκα έγινε δεκτή με θετικά σχόλια από τους παραβρισκόμενους, παρέμεινε για αρκετά λεπτά στα ΚΑΠΗ και συζήτησε κυρίως με γυναίκες. Αλλού το κλίμα ήταν ήσυχο και η συζήτηση αφορούσε στα προβλήματα της Καβάλας. Στο ΚΑΠΗ του Βύρωνα όμως είχε προετοιμασθεί μια ολόκληρη γιορτή κι έτσι τόσο η δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες της συμμετείχαν.

Το σημερινό πρόγραμμα προβλέπει επίσκεψη στο ΚΑΠΗ Αγίου Λουκά, ενώ την Παρασκευή το πρόγραμμα θα συνεχιστεί στα ΚΑΠΗ Χαλκερού, Νέας Καρβάλης και Αγίου Αθανασίου.

Γενικότερα, το κλίμα που επικρατεί στα ΚΑΠΗ είναι προεκλογικό, καθώς πέραν των χθεσινών επισκέψεων, πολλοί υποψήφιοι με δική τους πρωτοβουλία επισκέπτονται κατ’ ιδίαν τους χώρους ίσως και σε καθημερινή βάση. Μάλιστα υπάρχει και η σχετική οργάνωση. Ένα τραπεζάκι βρίσκεται στην είσοδο των κτηρίων ώστε κάθε υποψήφιος να αφήνει το προεκλογικό του υλικό.

 

Διαβάστε επίσης