• 7 Μαΐου 2024,

Δύσκολα θα αλλάξει η ενδεκάδα που κέρδισε το Κόσμιο – Στις 11 Δεκεμβρίου το 2011 το ένα και μοναδικό παιχνίδι του ΑΟΚ στο Σιδηρόκαστρο

 Δύσκολα θα αλλάξει η ενδεκάδα που κέρδισε το Κόσμιο – Στις 11 Δεκεμβρίου το 2011 το ένα και μοναδικό παιχνίδι του ΑΟΚ στο Σιδηρόκαστρο

Στην τελική ευθεία  η προετοιμασία του ΑΟΚ ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Ο Κέρθι σήμερα θα εγχειριστεί στο μετατάρσιο και θα αργήσει να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενώ και ο Μπαρέτας δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα που κέρδισε μέσα στο Κόσμιο. Ο Γεμιστός πάντως διεκδικεί θέση ενώ αν αλλάξει η τακτική ίσως παίξει από την αρχή ο Παπαδόπουλος.  Σήμερα ο ΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα ενώ αύριο το πρωί του Σαββάτου στο Περιγιάλι θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

Προϊστορία με 1 παιχνίδι μέσα στο Σιδηρόκαστρο

Δεν υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα στον ΑΟΚ και στον Εθνικό Σιδηροκάστρου.

Οι δυο ομάδες είχαν συναντηθεί σε επίπεδο Περιφερειακού πρωταθλήματος τη σεζόν 2011-2012.  Στην έδρα του Σιδηροκάστρου ο ΑΟΚ είχε χάσει με 2-1. Το γκολ τότε για την ομάδα του Νίκου Καραμπιπέρη είχε σημειώσει ο Παπαδόπουλος με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι στο 20`    ενώ για τους γηπεδούχους είχαν σκοράρει ο Παναγιωτίδης και ο Γκαϊτατζής. Στο Σιδηρόκαστρο αγωνιζόταν ο Τάσος Δέντσας που αγωνίστηκε αργότερα στον ΑΟΚ.

Στο Β` γύρο ο ΑΟΚ με  καταπληκτικό γκολ του Μπάμπη Προβατίδη είχε κερδίσει με 1-0 στο Βερούλειο.

Το Σιδηρόκαστρο έφτασε στη συνέχεια στη Γ` Εθνική αλλά δεν έμεινε εκεί για πολύ.

Οι δυο ομάδες στις 11 Δεκεμβρίου του 2011 είχαν παραταχθεί έως εξής.   

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Γαβριηλίδης, Ταχματζίδης (51’ Γκαϊτατζής), Πασχαλούδης, Φύλλων, Χίτζιος, Σαχπατζίδης Δ., Δέντσας, Ρούμπος, Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης (90’ Σαχπατζίδης Α.), Ρόβας (46’ Κολοκοτρώνης)

ΚΑΒΑΛΑ: Καγγελίδης, Ρεβυθόπουλος, Κάπατζης, Ελευθεριάδης, Κάργας, Αϊβάζης, Καζαντζίδης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης, Ουζούνογλου (76’ Ντόσης), Σάσσος (82’Ντομί)

Στο Β` γύρο το Σιδηρόκαστρο είχε έρθει αήττητο στην Καβάλα και υπέστη την πρώτη ήττα.

Οι συνθέσεις στο Βερούλειο.

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ: Αποστολίδης, Ρεβυθόπουλος, Προβατίδης, Κάπατζης  (71΄Ουζούνογλου), Κάργας, Σεφερίδης, Μαυροβασίλης (81’ Αϊβάζης), Παπαδόπουλος (75’ Καζαντζίδης), Γαβριηλίδης, Βλάχος, Παυλής.
Εθνικός Σιδηροκάστρου: Γαβριηλίδης, Σαχπατζίδης, Φίλων, Καρυπίδης, Πασχαλούδης, Ιωαννίδης, Δερμεντζής (59’ Ρούμπος), Γκαϊτατζής (39΄Δημητρανόπουλος), Κυριακίδης (76΄Χατζηστουρίδης), Κολοκοτρώνης, Παναγιωτίδης.

Ο Γρηγόρης  Παπαδόπουλος και ο Βασίλης  Γαβριηλίδης είναι οι δυο παίκτες του ΑΟΚ που αγωνίζονται ακόμη και τώρα.

Μας «ακολουθεί» στο νομό Σερρών

Ο Μελτζανίδης σφυρίζει το παιχνίδι του ΑΟΚ στο Σιδηρόκαστρο με τον Εθνικό.  Είναι η δεύτερη φορά που θα σφυρίξει παιχνίδι του ΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Ηταν διαιτητής στο ματς της 1ης αγωνιστικής μέσα στο Παραλίμνιο με τον Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τότε ήταν πολύ καλός. Δεν είχε κάνει λάθη εις βάρος και των δυο ομάδων.

Στο νομό Σερρών ο ΑΟΚ δίνει το δεύτερο του παιχνίδι και ο διαιτητής είναι ο ίδιος.

Οικονομικό πρόβλημα το Βόλεϊ του ΑΟΚ

Υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να μην κατέβει στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Α2 η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ του ΑΟΚ αφού το οικονομικό είναι πλέον ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Η διοικούσα του Βόλεϊ αναμένεται να τοποθετηθεί και επίσημα αφού οι υποσχέσεις που έχει πάρει εδώ και 6 μήνες δεν έχουν υλοποιηθεί από συγκεκριμένο φορέα.

Η κατάσταση είναι δύσκολη  και μάλιστα το ταξίδι στα Τρίκαλα δεν έγινε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 19. 30 μ.μ στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Ομόφωνα  η «Ίρις» στην οικογένεια του ΑΟΚ

Το  Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ομόφωνα και επίσημα επικύρωσε την ένταξη της «Ίριδας» στην οικογένεια του ΑΟΚ.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αντώνη Αντωνίου, του Γενικού Γραμματέα Βασίλη Βακιρτζή και εκπροσώπων(Βυζικίδης, Αϊβαζίδης) της Καβαλιώτικης  ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο έγινε πριν περίπου 15 μέρες στο ξενοδοχείο «Λούσυ».  Εκεί είχαν συμφωνήσει σε όλα απλά είχε απομείνει η απόφαση του Δ. Σ για την επικύρωση.

Διαβάστε επίσης